Feestelijke starthandeling plan Fliertbuurt te Twello

Onder belangstelling van de toekomstig bewoners en andere betrokkenen hebben wethouder Hans van der Sleen (gemeente Voorst), Erik Makkinga (BPD Ontwikkeling B.V.) Nabil Omari (Syntrus Achmea RE&F) en Martin Companje namens Roosdom Tijhuis afgelopen woensdagmiddag de vlag in top gehesen als het officiële startsein voor de bouw van 41 woningen in de Fliertbuurt.

Na de afronding van het eerste deelplan, Holthuis, is nu het tweede deelplan aan de beurt; Fliertbuurt.  Het plan van in totaal 41 woningen bestaat uit 28 koopwoningen en 13 huurwoningen in het middensegment. Het betreft een gezamenlijke ontwikkeling van Syntrus Achmea RE&F, BPD Ontwikkeling B.V. en Roosdom Tijhuis. Voor iedere doelgroep is er een passende woning in plan Fliertbuurt. Het plan bestaat uit eengezinswoningen die worden aangeboden in diverse groottes en prijsklassen.

Roosdom Tijhuis

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Onze kernactiviteiten zijn gebiedsontwikkeling, opstalontwikkeling en uitvoerende bouw. Daarnaast zijn we actief voor professionele opdrachtgevers zoals beleggers en woningcorporaties op het gebied van zorgvastgoed-, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 330.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van Rabobank. 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren ze 20,3 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie.