Prestigieuze woonzorgprojecten op koers

BOUWVOORZORG staat volop in de belangstelling. De betrokken en succesvolle werkwijze vertelt zich snel rond. Met het doordachte concept kan Roosdom Tijhuis opdrachtgevers compleet ontzorgen. Er is veel waardering voor de woonzorgprojecten die inmiddels zijn gerealiseerd.

Roosdom Tijhuis heeft veel kennis en ervaring in huis bij de ontwikkeling, realisatie en het beheer van zorghuisvesting. Er wordt tijdens het hele proces met de opdrachtgever meegedacht. De gedegen aanpak biedt veel toegevoegde waarde. Door in een vroeg stadium expertise in te brengen en te luisteren naar de wensen vanuit alle geledingen ontstaat een optimaal eindresultaat. Dat blijkt wel: partijen waarmee wordt samengewerkt, kiezen na een eerste keer heel bewust opnieuw voor BOUWVOORZORG. ‘De vervolgopdrachten geven aan dat onze opdrachtgevers uiterst tevreden zijn. Op die manier wordt er aan een duurzame relatie gewerkt’, vertelt Joop Jansen (adjunct directeur) van Roosdom Tijhuis.

Vanboeijen

Er wordt onder de noemer BOUWVOORZORG momenteel druk gewerkt aan verschillende projecten. De planning ligt op schema. Voor Stichting Vanboeijen werd in juni plan Kloosterveste in Assen opgeleverd. Het gaat om 32 zorgeenheden die vanaf september zijn bewoond. De formele opening van de nieuwbouw was op 28 oktober. Het gebouw beschikt over de nieuwste technieken en is verdeeld over twee woonlagen. Er zijn vier gemeenschappelijke woonkamers. Ook is er een ruimte voor dagbesteding. Tijdens de opening van Kloosterveste kregen de bewoners een ‘tovertafel’ aangeboden. Het gaat om een product met interactieve spellen speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie of mensen met een verstandelijke beperking. Door middel van lichtprojecties op de tafel worden de deelnemers gestimuleerd in fysieke activiteit en sociale interactie.


Voor Stichting Vanboeijen werd in juni plan Kloosterveste in Assen opgeleverd. Het gaat om 32 zorgeenheden die vanaf september 2016 zijn bewoond.

’s Heeren Loo

Voor ’s Heeren Loo in Apeldoorn is op de locatie Schuylenburg begin 2016 een start gemaakt met de realisatie van 160 zorgeenheden. De oude woningen zijn gesloopt en worden vervangen door nieuwbouw. De bewoners gaan er in de nieuwe situatie op alle fronten flink op vooruit. De ruime studio’s worden gefaseerd gebouwd. De eerste fase met 40 studio’s is onlangs afgerond. De zorgeenheden zijn opgeleverd en worden inmiddels bewoond. Aan de tweede fase (opnieuw 40 studio’s) is deze maand begonnen. Voor iedere fase is ongeveer negen maanden bouwtijd uitgetrokken. Voor dezelfde opdrachtgever is BOUWVOORZORG inmiddels aan de slag gegaan in Druten. Daar worden drie gebouwen met in totaal 38 zorgstudio’s gerealiseerd.


Voor ’s Heeren Loo in Apeldoorn is op de locatie Schuylenburg begin 2016 een start gemaakt met de realisatie van 160 zorgeenheden.

Philadelphia

De bouw van 27 zorgappartementen aan de Oranjestraat in Rijssen voor Stichting Philadelphia Zorg is afgerond. De sleutel van dit prachtige complex met de naam “de Hagen” werd vrijdag 11 november symbolisch overgedragen door Joop Jansen van Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis aan Aleid Callenbach en Josien Wessels van Stichting Philadelphia Zorg. De opdrachtgever is zeer tevreden over de samenwerking met BOUWVOORZORG. ‘De gehele bouw, van ontwikkeling tot oplevering, kun je uitstekend aan Roosdom Tijhuis toevertrouwen’, aldus Aleid Callenbach. Na de sleuteloverdracht was er tijd om het eindresultaat te bewonderen. Ook hier is een bouwtijd van negen maanden gerealiseerd. In februari ging het project van start.


De 27 zorgappartementen voor Stichting Philadelphia Zorg aan de Oranjestraat in Rijssen zijn op 11 november 2016 opgeleverd.

Meer informatie over BOUWVOORZORG

Wilt u weten hoe BOUWVOORZORG uw organisatie kan ontzorgen? Kijk dan gerust eens op www.bouwvoorzorg.nl.
Wilt u liever direct in contact komen met de afdeling BOUWVOORZORG binnen Roosdom Tijhuis? Neem dan contact op met:

Dhr. D.A. (Rob) Kamp
E-mail: r.kamp@roosdomtijhuis.nl
Telefoon: 0548 – 51 80 24