Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Anklaarseveld Apeldoorn

Provincie: Gelderland
Plaats: Apeldoorn
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Nieuwbouw Anklaarseveld-II

Nieuwbouwplan Anklaarseveld-II is een uitbereiding van nieuwbouwwijk Zuidbroek in Apeldoorn. De wijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. De ontwikkelingen in Zuidbroek zijn in volle gang, de wijk wordt ruim opgezet en heeft een landelijke sfeer met aandacht voor groen. Daarnaast biedt Zuidbroek vele voorzieningen waaronder winkels, scholen, gezondheidszorg, kinderopvang, sport en recreatie.

Plan Anklaarseveld ligt tegen de bestaande wijk Zevenhuizen aan en wordt gekenmerkt door het vele groen. Aan de andere zijde (noord/oost) van het Anklaarseveld ligt het Kristal. In het Kristal vindt u een zwembad, sporthal, een prachtige brasserie en de nodige zorgvoorzieningen zoals een huisarts, fysiotherapie en een verloskundigenpraktijk. Daarnaast biedt het Kristal een woon- en zorgvoorziening aan voor ouderen. Kortom, alles is binnen handbereik als u voor een woning kiest in het Anklaarseveld.

In plan Anklaarseveld biedt Roosdom Tijhuis 23 koopwoningen aan waarvan 8 rijwoningen type Martigny, 8 twee-onder-één-kap woningen type Evian, 4 vrijstaande villa’s type Genève en 3 vrijstaande villa’s type Avoriaz. De woningen worden gekenmerkt door een jaren ’30 architectuur met oog voor typische Apeldoornse details in de gevel.

Gá voor de Woonkwaliteit van Roosdom Tijhuis en bekijk snel de woningtypen: Evian, Martigny, Genève & Avoriaz!

 

In het middengebied van plan Anklaarseveld is Roosdom Tijhuis onlangs gestart met de bouw van 24 huurwoningen in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate en Finance. Meer informatie over deze huize is te vinden op: www.hureninanklaarseveld.nl (of via www.hureninzuidbroek.nl).

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina voor het laatste nieuws!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?