Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Apeldoorn – Cluster 9

Provincie: Gelderland
Plaats: Apeldoorn
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Cluster 9 is gelegen in Apeldoorn-Zuidbroek en wordt omringd door de Korrelhoed, Honingzwam, Peperboleet en Ridderzwam. Het totale plangebied bestaat uit 25 koopwoningen en 18 huurwoningen. De 25 koopwoningen zijn onderverdeeld in 3 woningtypes.

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. Zuidbroek is in de afgelopen jaren een bijzondere wijk geworden voor wonen en werken. Thema’s zoals water, landschap en groen zijn goed zichtbaar in de gewilde nieuwbouwwijk. In het hart van de wijk bevindt zich het Kristal, een multifunctionele locatie. Zo vindt u hier een supermarkt, een tandarts, een school, een kinderopvang, een brasserie, een zwembad en verschillende sportzalen. Zuidbroek is opgedeeld in vijf deelgebieden, plan Cluster 9 is gelegen in deelgebied Het Rooster. Cluster 9 is ruim opgezet en bevindt zich in een karakteristiek ogende omgeving. De parkeervoorzieningen aan de binnenzijde van het gebied bieden voldoende parkeermogelijkheid en de mee ontworpen erfafscheidingen en witte kiezels in de voor- en zijtuinen maken het beeld compleet.

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een wandeling maken door Cluster 9? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour krijgt u alvast een impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril en geniet van een levensechte ervaring. Veel plezier!

De omgeving

Apeldoorn is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt ruim 140.000 inwoners. De stad heeft een unieke combinatie van natuur, cultuur en stedelijke voorzieningen. Als hoofdstad van het grootste bosgebied van Nederland, De Veluwe, kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Maak een wandeling door de bossen of door één van de mooie stadsparken. Naast de Veluwe is Apeldoorn ook bekend van Paleis het Loo, de Apenheul en familiepretpark Julianatoren. Het gezellige centrum van Apeldoorn heeft een divers aanbod van winkels en is dan ook een populaire winkelstad. In de Hoofdstraat zitten de bekende grote ketens en in de zijstraatjes bevinden zich de exclusievere boetiekjes en kleine winkels. Qua evenementen staat Apeldoorn ook niet stil. In 2016 startte de Giro d’Italia in de stad en dit jaar komt Serious Request naar het Marktplein. Tot slot heeft Apeldoorn de ideale ligging, centraal in Nederland. Daarbij zorgen de uitvalswegen A1 en A50 en het openbaar vervoer voor een uitstekende bereikbaarheid. Kortom: wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het!

Blijf op de hoogte

Heeft u belangstelling in een woning in Cluster 9? Like dan deze Facebookpagina en schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?