Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Bergstein

Provincie: Overijssel
Plaats: Tuk
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 18 woningen

Vrijdag 8 september is het zover! Dan gaat bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in verkoop met 18 fraaie woningen van plan Bergstein te Tuk. Het aanbod bestaat uit 14 halfvrijstaande woningen (woningtypes Bergen en Trondheim) en 4 eengezinswoningen (woningtype Stavanger).

Van 16:00 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom bij De Boer + Ten Hoeve Makelaardij (Kornputsingel 12, Steenwijk) en Mijn Makelaar Jitske de Boer (Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 11, Steenwijk). Hun medewerkers staan u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 15 september, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen.

Graag tot vrijdag 8 september!

Tuk, Steenwijk

Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente Steenwijkerland. In het buitengebied, in de kern Tuk kunt u in het plan Bergstein ‘dorps’ wonen. Steenwijk-stad ligt binnen handbereik, maar ook de streekfunctie, de goede toegankelijkheid via snelweg en spoor en de rijke cultuurhistorie maken Tuk tot een geliefde plek. Met als belangrijk pluspunt dat bijzondere landschap, met het Nationaal Park Wieden-Weerribben en het glooiende bosgebied van de Eese en de Woldberg om de hoek. Daar kunt u recreëren, sporten en ontspannen. En daarbij is het is maar een klein stukje naar de Drentse hei en de Friese natuurgebieden.

Bergstein

De nieuwe wijk Bergstein is gelegen aan de noordzijde van Tuk in de gemeente Steenwijkerland. Het betreft hier een nieuwe woonbuurt gelegen op de helling van een oude stuwwal. De oude stuwwal heeft een hoogteverschil van tien tot twaalf meter. Bergstein betreft een waardevol gebied met tal van oude, karakteristieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld een oude houtwal. De gemeente besloot tot nieuwbouw, het dorp wil groeien. De stedenbouwkundige wilde oude elementen integreren in de nieuwe situatie. Met de oude houtwal is dat uitstekend gelukt. De nieuwbouw krijgt straks al direct een ander aanzien door het respect in het plan is getoond voor de houtwal en de helling. Ook is het reliëf gebruikt door zichtlijnen van hoog naar laag te laten lopen, zo kijk je heel mooi op de kerk in Steenwijk. Er is dus met respect voor de bestaande situatie ontworpen. Zo is er tijdens het ontwerp rekening gehouden met het water. Regenwater mocht niet zomaar de hellingen afstromen, dat zou overlast geven bij zowel de nieuwe als de bestaande huizen. Daarom is langs de houtwal een soort cascade ontworpen die het water opvangt en trapsgewijs naar beneden laat lopen. Ook het geluid van het spoor was een element om rekening mee te houden. Er zijn huizen langs het spoor gepland die een soort geluidswal vormen voor de wijk daarachter. Ook zijn er forse bomenrijen in het landschap geplaatst om die overgang zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Al met al is er een bijzonder woongebied ontwikkeld met respect voor landschappelijke elementen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?