Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Bergstein

Provincie: Overijssel
Plaats: Tuk
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Inbegrepen meerwerkopties

Het kan voorkomen dat nog niet alle woningen zijn verkocht ten tijde van het opstarten van de bouwwerkzaamheden. In dat geval worden deze woningen onverkocht meegebouwd. Dit houdt in dat wij zelf de meerwerkopties kiezen. Deze meerwerkkeuzes worden zorgvuldig bepaald aan de hand van veelvoorkomende keuzes bij de omliggende bouwnummers in combinatie met onze jarenlange ervaring.

De prijs van bouwnummer 15 bevat onder andere de opties:
✓ Uitbouw van 2,4 meter ✓ Tuindeuren ✓ Buitenkraan  ✓ Extra aansluitpunt droger
✓ Tussendeur van keuken naar berging ✓ Extra loze leidingen
* Vraag de makelaar naar de volledige lijst met gekozen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen

De prijs van bouwnummer 18 bevat onder andere de opties:
✓ Uitbouw van 1,2 meter ✓ Tuindeuren met behoud van reeds aanwezige loopdeur
✓ Buitenkraan  ✓ Extra aansluitpunt droger ✓ Aansluitingen radiatoren uit de wand ✓ Extra loze leidingen
* Vraag de makelaar naar de volledige lijst met gekozen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen

Tuk, Steenwijk

Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente Steenwijkerland. In het buitengebied, in de kern Tuk kunt u in het plan Bergstein ‘dorps’ wonen. Steenwijk-stad ligt binnen handbereik, maar ook de streekfunctie, de goede toegankelijkheid via snelweg en spoor en de rijke cultuurhistorie maken Tuk tot een geliefde plek. Met als belangrijk pluspunt dat bijzondere landschap, met het Nationaal Park Wieden-Weerribben en het glooiende bosgebied van de Eese en de Woldberg om de hoek. Daar kunt u recreëren, sporten en ontspannen. En daarbij is het is maar een klein stukje naar de Drentse hei en de Friese natuurgebieden.

Bergstein

De nieuwe wijk Bergstein is gelegen aan de noordzijde van Tuk in de gemeente Steenwijkerland. Het betreft hier een nieuwe woonbuurt gelegen op de helling van een oude stuwwal. De oude stuwwal heeft een hoogteverschil van tien tot twaalf meter. Bergstein betreft een waardevol gebied met tal van oude, karakteristieke kenmerken, zoals bijvoorbeeld een oude houtwal. De gemeente besloot tot nieuwbouw, het dorp wil groeien. De stedenbouwkundige wilde oude elementen integreren in de nieuwe situatie. Met de oude houtwal is dat uitstekend gelukt. De nieuwbouw krijgt straks al direct een ander aanzien door het respect in het plan is getoond voor de houtwal en de helling. Ook is het reliëf gebruikt door zichtlijnen van hoog naar laag te laten lopen, zo kijk je heel mooi op de kerk in Steenwijk. Er is dus met respect voor de bestaande situatie ontworpen. Zo is er tijdens het ontwerp rekening gehouden met het water. Regenwater mocht niet zomaar de hellingen afstromen, dat zou overlast geven bij zowel de nieuwe als de bestaande huizen. Daarom is langs de houtwal een soort cascade ontworpen die het water opvangt en trapsgewijs naar beneden laat lopen. Ook het geluid van het spoor was een element om rekening mee te houden. Er zijn huizen langs het spoor gepland die een soort geluidswal vormen voor de wijk daarachter. Ook zijn er forse bomenrijen in het landschap geplaatst om die overgang zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Al met al is er een bijzonder woongebied ontwikkeld met respect voor landschappelijke elementen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?