Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Borne Tuinstad

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

BORNE

U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Dan is wonen in Tuinstad dé plek voor u! De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van mooie natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is. De onderwijsvoorzieningen zijn goed, er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. In het sfeervolle centrum van Borne is het prettig winkelen. De diversiteit in winkels en de klantvriendelijkheid worden hoog gewaardeerd. Tijdens de vele evenementen zoals de Melbuul’n dagen, het Beste van Borne en het Afrikafestival trekken vele bezoekers naar Borne. Ook liefhebbers van beeldende kunst kunnen hun hart ophalen in Borne. Kortom, in Borne is er altijd wat te doen voor zowel jong als oud.

TUINSTAD

Tuinstad is een uniek plan binnen de Bornsche Maten. De woningen zullen een éénduidig ruimtelijk karakter krijgen, refererend aan de stijl van het traditionele Nederlandse tuindorp. De architectuur is onderling afgestemd en genuanceerd in de detaillering. De woningen worden, zoals vaak in tuindorpen- en steden, gerealiseerd met lichte gevelstenen en rode dakpannen. Plan Tuinstad is gelegen nabij diverse uitvalswegen en u bent van een mum van tijd in het centrum van Borne. In de Bornsche Maten staat veiligheid voorop. Het is een veilig 30 km- gebied en fietsers hebben altijd voorrang. Uniek aan Tuinstad is de ligging naast het Beekpark.

Aangezien Roosdom Tijhuis al vele types bouwde in deze unieke wijk kunt u ter plaatse de resultaten bekijken. U zult zien dat er veel gevarieerd wordt zowel in gevel als in de plattegrond. Een erker, een frans balkon, een accent, een opbouw op de garage? U zegt het maar want er is veel mogelijk in Tuinstad. Het huidige aanbod varieert van rijwoningen tot halfvrijstaande tot vrijstaande woningen. Allemaal gelegen op unieke plekken aan de buitenrand van Tuinstad of in de knusse woonstraten.

In de brochure worden de verschillende types weergegeven op basis van de basisplattegronden echter kunt u samen met onze kopersbegeleiders de indeling geheel aanpassen en doordat wij al voor veel kopers met uiteenlopende wensen hebben gebouwd zijn er vele referentieplattegronden aanwezig. De koper van vandaag wil immers mooi en comfortabel wonen.  Maar aan de andere kant let zij ook kritisch op de kosten.  Dat komt goed uit, want dan spreekt men in dezelfde taal als Roosdom Tijhuis. De woningen worden traditioneel en ambachtelijk gebouwd. Hierdoor zijn ze van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de modernste bouwtechnieken en er constant aandacht is voor optimalisatie is Roosdom Tijhuis in staat om u een goede prijs/ kwaliteit verhouding te bieden.

Naast uw hypotheeklasten heeft u ook te maken met energie- en onderhoudskosten. Maar met de aankoop van een nieuwbouwhuis weet u zeker dat de eerste winst al behaald is in de vorm van lagere lasten op zowel energie als onderhoudsgebied. Immers hebben alle huizen een A label en u koopt de woning met jarenlange Woningborggarantie. Deze Woningborggarantie geeft op vele onderdelen van uw huis jarenlange garantie. En wist u dat u zelfs meer kunt financieren bij de bank indien u aangeeft dat uw huis zeer energiezuinig is! Tevens een groot voordeel van wonen in Tuinstad is het reeds aangelegde Beekpark en het centrale plein centraal in Tuinstad. Er wordt veel aandacht besteed aan de aanleg van de openbare ruimte en de fraaie woonstraten. Kortom kijkt u snel verder in de brochures voor het diverse aanbod in deze gewilde wijk.

Like Nieuwbouw Borne op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Facebook Nieuwbouw Borne

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?