Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Woningtype Larino ZwolleStadshagen ZwolleCultuurhuis Stadshagen ZwolleActie Stadshagen ZwolleWinkelcentrum Stadshagen ZwolleCentrum ZwolleCentrum Zwolle

Breecamp-Oost

Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Nu in verkoop, 12 fraaie halfvrijstaande woningen in Breecamp-Oost!

Zwolle

In de delta van de IJssel ligt de Hanzestad Zwolle, met een rijke geschiedenis en volop mogelijkheden voor de toekomst.
Zwolle biedt alles wat starters, jonge gezinnen en senioren nodig hebben: ontspanning en gezelligheid, groen en ruimte, werk en scholen en volop leuke winkels. In Zwolle wordt van alles georganiseerd. Op het gebied van sport, ontspanning, cultuur of muziek is er altijd iets te beleven. Voor sportliefhebbers is er in maart de wielerronde, Ster van Zwolle. In juni verschijnen de hardlopers aan de start voor de Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon. Houdt u meer van dansen en muziek? Dan kan je je hart ophalen bij het Bevrijdingsfestival Overijssel, Generation Classics Party en Stadsfestival Zwolle. Natuurlijk biedt Zwolle ook festivals op het gebied van kunst en cultuur, een goed voorbeeld hiervan is Festival Zwart, Straattheaterfestival Overijssel en het Waterval Internationaal Vertelfestival.

Zwolle wordt omringd door de mooiste natuurgebieden van het Overijssels Vechtdal, de landelijke IJsseldelta. Deze natuurgebieden bieden u een ontspannend toevluchtsoord als je wilt ontsnappen aan de stadse hectiek. Zwolle heeft de mooiste parken om van te genieten. Het Engelse Werk en Park Eekhout zijn parken waar u tot rust komt. Zwolle is niet voor niets in 2005 benoemd tot groenste stad vanEuropa.

Stadshagen – Breecamp Oost

De wijk Stadshagen heeft een eigentijds karakter waar verschillende woonbuurten zijn ontstaan met elk hun eigen sfeer. Er is een breed en gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van onderwijs, winkels, kinderopvang, zorg, sport en recreatie. Stadshagen is een kleine stad opzich in de stad Zwolle en telt ruim 23.000 inwoners. Wonen in Stadshagen is profiteren van wat een stad te bieden heeft, maar daarnaast ook genieten van de weidsheid van het polderlandschap. Het is gelegen aan het Zwarte Meer en door de goede verbindingen is het centrum van Zwolle binnen handbereik.

Is uw droom uw eigen woning realiseren op eigen grond? Of wilt u gewoon onbezorgd wonen in een kwalitatief hoogwaardige woning aangepast op uw behoeften en wensen? Het is mogelijk in Breecamp-Oost. Laat u vrijblijvend informeren bij één van de makelaars.

Like Nieuwbouw in Zwolle op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Facebook Nieuwbouw in Zwolle

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?