Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Apeldoorn – Cluster 1 (Het Rooster Zuidbroek)

Provincie: Gelderland
Plaats: Apeldoorn
Status: In aanbouw
Type: Nieuwbouw

36 HUIZEN – CLUSTER 1

Alle woningen in cluster 1 zijn verkocht en de bouw is gestart!

Wilt u ook een nieuwbouwwoning van Roosdom Tijhuis in Zuidbroek? Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling van 6 grote 2^1-kappers aan de Laan van Zuidbroek, nabij park Zuidbroek en met 41 rijwoningen in Cluster 9. Schrijf je alvast in via onze website en wordt tijdig op de hoogte gebracht van de start verkoop!

Apeldoorn

Met ruim 155.000 inwoners is Apeldoorn één van de tien grootste steden van Nederland. En toch is wonen in Apeldoorn een verademing dankzij de prachtige groene omgeving van de Veluwe. In weinig steden is zo veel ruimte en rust te vinden als hier. De uitgestrekte bosrijke omgeving geeft de stad een geheel eigen karakter. Naast de Veluwe is Apeldoorn ook bekend van Paleis het Loo met zijn prachtige paleistuinen, de Apenheul en familiepretpark Julianatoren. Het gezellige centrum van Apeldoorn heeft een divers aanbod van winkels en uitgaansgelegenheden. Kortom, de stad biedt volop keuzemogelijkheden voor jong en oud. Dankzij de centrale ligging van Apeldoorn in Nederland is de stad uitstekend bereikbaar. Daarbij zorgen de uitvalswegen A1 en A50 en het openbaar vervoer voor een uitstekende bereikbaar van de rest van Nederland. Wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het!

Zuidbroek

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn, aan de voet van de Veluwe, in het overgangsgebied naar de IJssel. In de komende jaren zal Zuidbroek zich verder ontwikkelen tot een bijzondere wijk voor wonen en werken met een herkenbaar, groen, Apeldoorns karakter. Het masterplan voor Zuidbroek kan in vijf deelgebieden worden onderscheiden, die samen een divers woon-, werk- en recreatiegebied vormen: Apeldoorn Noord 2, Het Mozaïek, De Wellen, De Groene Wig en Het Rooster. Het plan De Hoftuin dat Roosdom Tijhuis aanbiedt, is gelegen in Het Rooster.

Plan Cluster 1

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. Zuidbroek is opgedeeld in vijf deelgebieden en “plan Cluster 1” ligt in het deelgebied Het Rooster. Het plan Cluster 1 kenmerkt zich door de onder architectuur in Engelse Cottagestijl ontworpen woningen. Het plan is ruim opgezet met een grote diversiteit aan woningtypes. De grote percelen, de ruime parkeervoorziening aan de binnenzijde van het plan, de mee ontworpen erfafscheidingen en groenvoorzieningen maken dit plan uniek.

Volg de ontwikkelingen

Volgt u ons al op Facebook? Blijf op de hoogte van alle nieuwbouw van Roosdom Tijhuis in Zuidbroek via: Nieuwbouw Apeldoorn Zuidbroek.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?