Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

De Hoef Fase 2

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Hoogerheide
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Hoogerheide

Hoogerheide is een dorp in de zuidwesthoek van de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het dorp behoort samen met de dorpen Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht en Putte tot de gemeente Woensdrecht. Het dorp dankt zijn naam aan het feit dat het is gelegen op de Brabantse Wal.

De Hoef Fase 2

De ontwikkeling van De Hoef is in handen van De Hoef CV, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Woensdrecht en de ontwikkelende bouwbedrijven Lithos en Roosdom Tijhuis. Deze laatsten, verenigd in V.o.f. Exploitatiemaatschappij De Hoef, bieden ieder vanuit hún kracht en visie een aantal woningtypes aan in De Hoef. Eén ervan is de Zilverlinde. De zes woningen van het type Zilverlinde worden gebouwd door Roosdom Tijhuis.

Voor de nieuwe bouwfase van De Hoef, fase 2, zijn een aantal nieuwe woningtypes ontworpen die extra variatie brengen zonder afbreuk te doen aan de eenheid van architectuur in de wijk. Gekozen is voor een stijlvariant, geïnspireerd op de Delftse school in combinatie met een naoorlogse bouwstijl die veel in de omgeving van Hoogerheide wordt aangetroffen. Robuust, stevig en elegant tegelijk. Zilverlinde is één van die nieuwe woningtypes. Van dit exclusieve vrijstaande type met zijn karakteristieke kapvorm worden slechts zes woningen gebouwd, gesitueerd op ruime kavels langs de rand van De Hoef.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?