Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Woningtype Larix De Kwekerij Hengelo GLDHengelo gldHengelo de Kwekerij

De Kwekerij

Provincie: Gelderland
Plaats: Hengelo (Gld)
Status: In aanbouw
Type: Nieuwbouw

Hengelo (gld)

In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen, gastvrij, met een goed winkelaanbod met supers en speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen en een gezellige weekmarkt.

Qua gezondheidszorg zijn alle eerste lijnfaciliteiten, van huis- en tandarts tot fysiotherapie en apotheek aanwezig. Een aantal basisscholen zorgt voor het eerste onderwijs en ook de kinderopvang ontbreekt niet. Sportief kun je er prima uit de voeten: naast het eigen zwembad, de sportvelden en de sporthal zijn er natuurlijk de legio alternatieven in de andere kernen van de gemeente. Hengelo heeft haar eigen landgoed Het Regelink, een aantal historische boerderijen en vooral ten noorden en oosten landschappelijk rijke gebieden waar je eindeloze fiets- en wandeltochten kunt maken. Moet je het rijkswegennet op dan vind je een goede aansluiting via de N316. Diverse busverbindingen en de Regiotaxi zorgen ervoor dat je je ontspannen kunt verplaatsen binnen de hele gemeente en bieden een prima verbinding naar de NS-stations in Vorden en Doetinchem. Via Brummen kun je de gemeente bovendien ook per veerpont bereiken (Brummen Bronkhorst).

Plan de Kwekerij

De nieuw te bouwen woonwijk De Kwekerij bevindt zich direct ten noorden van de dorpskern van Hengelo (gld). Aan de noord- en oostzijde van De Kwekerij loop je straks zo het weidse landschap in, omzoomd door de Hiddinkdijk met haar fraaie boerderijen en de lommerrijke Regelinklaan. Het landgoed ‘De Regelink’ is bijna een buur. Iedere inwoner van Hengelo weet De Kwekerij te vinden. Het in oorsprong groene karakter van het gebied krijgt ook in de ernaar vernoemde woonwijk gestalte door de groene begeleiding van de Noord Zuid verbinding. Door de hele wijk tref je straks veel groen aan: brede lanen met bomen en een overzichtelijke veilige speelplek voor de kinderen. De langzaam verkeer wegen zorgen voor nog meer rust en geborgenheid voor alle toekomstige bewoners. Zoals het een mooi dorp betaamt, is er veel variatie aangebracht in de bebouwing. Diverse knusse straten verhogen de intieme, dorpse sfeer. Er is variatie in architectuur en in prijsklassen. Iedereen kan slagen in De Kwekerij met volop mogelijkheden om buiten te spelen en om elkaar te ontmoeten.

Like Nieuwbouw De Kwekerij Hengelo op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of kijk op de website www.thuisindekwekerij.nl

Kavelkaart

Filteren op:
Situatieschets 6 halfvrijstaande woningen Larix Hengelo GLD

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?