Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Luchtfoto door IM-RO

De Maten

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Fase 2: in verkoop

Goed nieuws! Na de succesvolle eerste fase van De Maten is Roosdom Tijhuis op donderdag 26 april in verkoop gegaan met fase 2 van het nieuwste deelplan van de Bornsche Maten! Het aanbod bevat 17 woningen, waaronder 16 twee-onder-één-kap woningen (type Laanhuys) en 1 vrijstaande woning (type Hofhuys). Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ Zonnepanelen ✓ Designkeuken én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Fase 1: Nog 2 beschikbaar

Fase 1 bevat 28 woningen, waaronder 18 rijwoningen (type Weefhuys), 8 twee-onder-één-kap woningen (type Laanhuys) en 2 vrijstaande woningen (type Hofhuys). Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ Zonnepanelen ✓ Designkeuken én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt ook onze Facebookpagina volgen, zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en ontwikkelingen.

De omgeving

Droomt u over een mooie, comfortabele woning op een fraaie plek? In een groene en leefbare omgeving waar u zich thuis voelt? Dan is wonen in de Bornsche Maten dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is. De gemeente Borne kent 12 basisscholen. Twee daarvan, De Vonder en Beekpark, staan in de Bornsche Maten. Sportief aangelegd? Ook dan bent u in Borne aan het juiste adres. Er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. In het sfeervolle centrum van Borne kunt u gezellig winkelen. De diversiteit in het winkelaanbod en de klantvriendelijkheid worden hier hoog gewaardeerd. Tijdens de vele leuke evenementen zoals de “Melbuul’n dagen” en “Borne op z’n Best” trekken vele bezoekers naar het dorp. Ook liefhebbers van beeldende kunst kunnen hun hart ophalen. Er zijn diverse galerieën, expositieruimten en er is veel openbare kunst. Kortom, in Borne is er altijd wat te doen voor zowel jong als oud.

De Maten

De Maten is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur nabij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten onder één dak bevindt zich in het naastgelegen deelgebied de Veste. De Maten is ideaal gesitueerd, u bent in een mum van tijd in het Bornsche Beekpark en diverse uitvalswegen (zoals de A1 en A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30 km-zone en auto’s zijn hier te gast. Met de fiets bent u trouwens binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Borne.

* Luchtfoto door IM-RO

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?