Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

De Maten

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 28 woningen: 19 december!

Goed nieuws! Op dinsdag 19 december gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met het allereerste aanbod in de De Maten, het nieuwste deelplan van de Bornsche Maten! Het aanbod bevat 28 woningen, waaronder 18 rijwoningen, 8 twee-onder-één-kap woningen en 2 vrijstaande woningen. Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ Zonnepanelen ✓ SieMatic designkeuken én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Van 17:00 uur tot 18:30 uur bent u van harte welkom bij de Rabobank in Borne (Grotestraat 162). Daar staan de teams van Euverman & Nuyts Borne, Leverink + Assen Resultaatmakelaars en Ten Hag Makelaarsgroep Hengelo u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot donderdag 4 januari, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars.

Graag tot dinsdag 19 december!

* Zodra de 3D impressies klaar zijn zullen we deze met u delen via deze website en de Facebookpagina.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen u dan een e-mail zodra de start verkoop datum bekend is. U kunt ook onze Facebookpagina volgen, zo blijft u op de hoogte van de nieuwste updates en ontwikkelingen.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?