Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Losser – De Saller

Provincie: Overijssel
Plaats: Losser
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De verkoop van 23 nieuwe woningen is gestart!

Het aanbod bestaat uit 10 halfvrijstaande woningen (woningtypes Lavendel en Laurier XL) en 13 eengezinswoningen (woningtype Brunel).

Losser

De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, vlakbij de Duitse grens.  Met haar vijf unieke en fraaie kerkdorpen Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel wordt de gemeente Losser ook wel de schatkamer van Twente genoemd. In deze gemeente is veel te ontdekken en er is van alles te doen. De rijke en gevarieerde geschiedenis van Losser gaat terug tot de prehistorie. Het gebied rondom Losser is in geologisch opzicht zeer bijzonder. Het behoort tot de oudste van Nederland en het heeft in de ondergrond een zeer oud breukensysteem. In vroeger tijden was Losser meerdere keren een ondiepe zee, waardoor zich verschillende grondlagen hebben kunnen vormen. Door deze grondlagen moeten de woningen in de Saller gebouwd worden op palen.

Door de rijke ondergrond van Losser zijn er in de loop der jaren schitterende natuurgebieden ontstaan met bos, zandverstuivingen en heidevelden. Enkele van deze gebieden zijn Het Lutterzand, De Zandbergen, De Boerskotten, De Duivelshof en de Tankenberg. Voor de actieve inwoner heeft de gemeente Losser dan ook volop te bieden. Met het vele natuurschoon wordt men uitgenodigd tot het maken van bijvoorbeeld wandel- en fietstochten over goed bewegwijzerde paden. De gemeente Losser streeft ook in de nieuwe woonwijk naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar: een groene wijk met wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

De Saller II

Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser.  Het gezellige en complete winkelcentrum ligt op loopafstand! Het is goed toeven in de nieuwe wijk De Saller. Wonen in de Saller is wonen in een ruim omgezette, groene wijk met aantrekkelijk vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N734, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op.

Like Nieuwbouw De Saller Losser op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?