Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Appartementencomplex De Stadspoort

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Alphen aan den Rijn
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Welkom in Alphen aan den Rijn!

Alphen aan den Rijn heeft een centrale ligging in het Groene Hart. Door de stedelijke voorzieningen en de dorpse sfeer is het een aantrekkelijke woon- en werkstad. Wie zo dichtbij de Oude Rijn woont, treft het. Langs de bekendste rivier van het land is het heerlijk toeven. De historie van Alphen aan den Rijn gaat terug tot de Romeinse tijd, toen de beide oevers van de Oude Rijn al bewoond werden. De namen van de stadsdelen Hoge Zijde en Lage Zijde herinneren nog aan deze geschiedenis. Vandaag de dag heeft Alphen aan den Rijn een bruisend nieuw stadshart. Ver hoeft u niet te gaan om de levendigheid van de stad op te zoeken, als u daar behoefte aan heeft. Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreid winkel-, onderwijs-, cultuur- en zorgaanbod. Op de fiets of lopend bent u binnen enkele minuten in het centrum voor een rondje markt, een terrasje of voor de dagelijkse boodschappen.

Alphen aan den Rijn ligt centraal in de Randstad. Er zijn uitstekende verbindingen met de grote steden. Binnen een half uur staat u in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam. Behalve deze vier grote steden vindt u rond Alphen aan den Rijn een aantal kleinere steden met hun eigen karakter en charme, waaronder Leiden en Gouda. Vlak bij het centrum, aan de rand van de Lage Zijde vindt u de appartementen van De Stadspoort. Deze buurt is volop in ontwikkeling en maakt onderdeel uit van de vernieuwing van het stadshart. Het centrum en recreactiegebied de Zegersloot zijn binnen handbereik.

De Stadspoort

Nieuw wonen in een omgeving waar het groen heeft kunnen groeien en de winkels heel dichtbij zijn. Het kan in de nieuwbouw van De Stadspoort. Een schitterend appartementengebouw, dat aansluit bij de toekomstvisie van Alphen aan den Rijn. De 38 nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over zeven woonlagen. Het gebouw telt 9 vrije sector huurappartementen en 29 koopappartementen. De huurappartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw.

Er zijn maar liefst negen verschillende type koopappartementen waar u uit kunt kiezen. Waar de één een dakterras heeft, heeft de ander een extra slaapkamer of een extra groot balkon. Toch hebben de appartementen een aantal gemene delers het luxe afwerkingsniveau, luxe SieMatic keuken, complete badkamer en een prachtig uitzicht. Hier wordt wonen puur en zorgeloos genieten. Bekijk op uw gemak de verschillende appartementen en ontdek of uw droomhuis er tussenzit. Profiteer van het gemak van nieuwbouw in een groene omgeving met handige winkels op steenworp afstand. Het kan in de moderne appartementen van De Stadspoort.

Huurappartementen

Vanaf 28 januari 2017 zijn de koopappartementen in verkoop gegaan. Meer informatie over de huurappartementen (oppervlaktes, huurprijzen, contactpersonen) volgt later dit jaar.  Zodra er meer informatie bekend is over de huurappartementen zullen wij dit melden op deze website en op de Facebookpagina van De Stadspoort.

Blijf op de hoogte via Facebook

Like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van het project.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?