Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Deldensestraat, Goor

Provincie: Overijssel
Plaats: Goor
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Droomt u van een fraaie woning aan de rand van Goor, met een prachtig vrij uitzicht? Dan is dit uw kans! Roosdom Tijhuis verwacht in het tweede kwartaal van 2018 in verkoop te gaan met twee bouwkavels en één bestaande woning aan de Deldensestraat. Kiest u voor de karakteristieke bestaande woning? Of bouwt u liever uw eigen nieuwbouwwoning op één van de twee bouwkavels? Er is voor ieder wat wils!

Huidige situatie

Op een schitterende locatie aan de rand van Goor is een voormalig agrarisch erf gesitueerd. Op het erf staan, naast een bestaande woning en het bijgebouw, acht voormalig agrarische gebouwen. De agrarische gebouwen staan al een aantal jaren leeg en verkeren in een slechte staat.

Toekomstige situatie

Roosdom Tijhuis is voornemens de agrarische gebouwen, met een oppervlakte van circa 2.000 m2, te slopen in het kader van de Rood voor Rood regeling. De bestaande woning met het bijgebouw blijft behouden. Ter compensatie van de sloop van de agrarische gebouwen en investering in het landschap wordt een bouwrecht voor twee compensatiewoningen van ieder maximaal 750 m3 verkregen.

– Bekijk hier een indicatieve plattegrond van de nieuwe situatie

Status

Op dit moment zijn wij bezig met een benodigde herziening van het bestemmingsplan. Zodra deze definitief is zullen wij de bestaande woning met het bijgebouw alsmede de twee bouwkavels te koop aanbieden.

Blijf op de hoogte

Wilt u een e-mail ontvangen zodra de start verkoop datum bekend is? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?