Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Esse Zoom – De Lanen

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De Lanen: Nu in verkoop!

Onlangs is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met de Lanen, het vierde deelgebied in plan Esse Zoom te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het aanbod van de Lanen bestaat uit 22 rijwoningen, 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning. Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is zowel de ontwikkelaar als de bouwer van dit prachtige deelplan. 

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich tot woensdag 18 april, 12:00 uur inschrijven bij de verkopend makelaars om kans te maken op een optie. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Verkopend makelaars: Scheele Makelaars en Van Herk Makelaardij

Esse Zoom

Zou het niet fantastisch zijn om het beste van twee werelden te combineren? Rust en ruimte maar de stad nabij, het kan in Esse Zoom! Esse Zoom is een jonge woonwijk aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel in een prachtige omgeving. Een woonlocatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn.
U vindt hier alle voorzieningen in de buurt die u wenst. Denk hierbij aan winkels, scholen, kinderopvang, een apotheek en sport- en speelvoorzieningen. De voorzieningen concentreren zich voornamelijk in Winkelcentrum Reigerhof, dit is slechts 7 minuten fietsen vanaf uw nieuwe woning.

Uw nieuwe thuisbasis: de lanen

In Esse Zoom ontwikkelt Roosdom Tijhuis plan De Lanen, een kleinschalige woonbuurt in een parkachtige omgeving. Het aanbod bevat vier zeer riante woningtypes die worden gebouwd op misschien wel het mooiste plekje in Esse Zoom. Met deze woningen profiteert u van alle gemakken van nieuwbouw, bent u binnen no time in het hartje van Rotterdam en woont u in een rustige en groene omgeving met alle ruimte voor uw gezin. Een omgeving waar u zich thuis voelt!

•  Bekijk de ligging van de Lanen in plan Esse Zoom
•  Bekijk de brochure van de Lanen
•  Bekijk woningtype Groenrijck (18 geschakelde woningen)
•  Bekijk woningtype Parkrijck (4 geschakelde herenhuizen)
•  Bekijk woningtype Waterrijck (4 halfvrijstaande woningen)
•  Bekijk woningtype Loofrijck (1 vrijstaande woning)
•  Blijf op de hoogte van dit project via onze Facebookpagina: Nieuwbouw Nieuwerkerk a/d IJssel
•  Blijf op de hoogte van dit project via onze nieuwsbrief

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?