Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Twello – Fliertbuurt

Provincie: Gelderland
Plaats: Twello
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De verkoop is gestart!

Donderdag 1 juni is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met 28 prachtige rijwoningen in plan Fliertbuurt te Twello. Het aanbod bestaat uit 8 rijwoningen van woningtype Hoflijkheid en 20 rijwoningen van woningtype Heerlijkheid.

U kunt zich tot donderdag 8 juni, 15:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de woningen worden toegewezen.

Twello

Twello ligt in de gemeente Voorst tussen de Veluwe en de IJsselvallei. Twello is strategisch gelegen aan de A1 en A50 tussen Deventer en Apeldoorn. Het dorp heeft een treinstation en goede aansluitingen op het openbaar vervoer.

Door de grote diversiteit aan landschappen in de omgeving is er veel te zien en te ondernemen in de gemeente Voorst. U kunt in alle rust genieten van de mooie natuurgebieden: bijvoorbeeld fietsend langs de IJssel of wandelend in reactiegebied Bussloo of langs het Appense Schouwpad. Voor ontspanning is er Thermen Bussloo en heeft Twello een zwembad met een binnen- en buitenbad.

In de zomer nodigen de stranden en grasweiden van recreatieplas Bussloo u uit om te genieten van het mooie weer. Het grootste aanbod van winkels in de gemeente Voorst treft u aan in het dorp Twello. Modieuze boetiekjes, cadeauwinkels en boekhandels zijn voorbeelden van het diverse assortiment aan winkels in Twello. Door het dorpse karakter heerst er een gemoedelijke sfeer in de winkels en op de terrasjes. In het dorp is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Blijf op de hoogte

Like Nieuwbouw Twello op Facebook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?