Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Oostwold – Gaveborg

Provincie: Groningen
Plaats: Oostwold
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Wegens succes nieuw in verkoop: 4 extra woningen type Gaveborg XL!

Goed nieuws voor belangstellenden voor nieuwbouw in Oostwold. Wegens de succesvolle verkoop van de eerste fase, zijn er vanaf heden 4 extra halfvrijstaande woningen van type Gaveborg XL toegevoegd aan ons aanbod!
Heeft u interesse? Wacht dan niet te lang. De verkoop van de eerste fase heeft bewezen zeer snel te kunnen verlopen, daarnaast is de hypotheekrente op dit moment nog historisch laag.

Nieuwbouw in Oostwold; op slechts 9 kilometer van de Grote Markt

Oostwold is het best bewaarde nieuwbouwgeheim van Groningen. Op slechts 9 kilometer ten westen van de stad Groningen vindt u dit kindvriendelijke dorp met volop voorzieningen. Bent u liefhebber van een actief verenigingsleven en saamhorigheidsgevoel. Dan is het dorp Oostwold zeker iets voor u. Oostwold is een sfeervol dorp in de gemeente Leek met circa 650 inwoners. Oostwold ligt ten noorden van de A7 nabij de afslag…. en nabij het Leekstermeer. Het dorp heeft diverse voorzieningen zoals een zwembad, manege, restaurant en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt. Deze supermarkt is opgezet door de dorpsbewoners en wordt gerund door vrijwilligers, een mooi voorbeeld van de sfeer in het dorp.

Wilt u af en toe de stad Groningen opzoeken, dan is Oostwold een goede uitvalsbasis. Oostwold is slechts 9 kilometer verwijderd van de Grote Markt. Daarnaast kunt u ook prima winkelen in het nabijgelegen Leek waar u gratis kunt parkeren. Kortom: Oostwold betekent gezellig en sfeervol wonen, nabij de A7 en op circa 10 autominuten van de stad Groningen. Aan de westzijde van het dorp ligt het kleinschalige nieuwbouwplan ‘Oostwold-centrum / Gaveborg’. Het plangebied is goed bereikbaar vanaf de Hoofdstraat via de nieuw aangelegde weg naar het Multifunctioneel Centrum Oostwold (MCO) ‘de Gaveborg’. Roosdom Tijhuis ontwikkelt hier een plan bestaande uit twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?