Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Appartementencomplex Griftstaete

Provincie: Gelderland
Plaats: Wapenveld
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Nu in verkoop: 17 moderne appartementen en 1 commerciële ruimte

Vanaf 21 juni is Roosdom Tijhuis in verkoop met 17 moderne appartementen en één commerciële ruimte van appartementencomplex Griftstaete in Wapenveld.

De nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Er zijn zes verschillende type koopappartementen waar u uit kunt kiezen. Waar de één een extra verdieping heeft, biedt de ander een riante loggia of balkon. Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd inclusief een SieMatic designkeuken. Daarnaast is ook de badkamer, het sanitair en het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Ook het hoge wooncomfort is het benoemen waard. Het gebouw voldoet namelijk ruim aan alle hedendaagse regelgeving en heeft standaard zonnepanelen, waardoor u vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een woning om trots op te zijn. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe appartement.

• Bekijk de brochure
• Bekijk de impressievideo
• Volg Nieuwbouw Wapenveld op Facebook

Inbegrepen meerwerkopties

Het kan voorkomen dat nog niet alle appartementen zijn verkocht ten tijde van het opstarten van de bouwwerkzaamheden. In dat geval worden deze appartementen onverkocht meegebouwd. Dit houdt in dat wij zelf de meerwerkopties kiezen. Deze meerwerkkeuzes worden zorgvuldig bepaald aan de hand van veelvoorkomende keuzes bij de omliggende appartementen in combinatie met onze jarenlange ervaring. De koopsom van appartement 3, 4, 15 en 16 bevat meerwerkopties, vraag de makelaar naar de volledige lijst met gekozen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?