Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Hellendoorn Noord

Provincie: Overijssel
Plaats: Hellendoorn
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Hellendoorn

Hellendoorn is een gemeente en een dorp in de Nederlandse provincie Overijssel op/bij de grens van Salland en Twente. De gemeente Hellendoorn maakt deel uit van de plusregio Regio Twente, maar behoort historisch gezien tot Salland. De Gemeente bestaat uit de dorpen Hellendoorn, Nijverdal, Haarle, Daarle en Daarlerveen. De eerste schriftelijke melding over Hellendoorn dateert van 1078. Het dorp Hellendoorn werd toen nog ‘Hellender’ genoemd. Het verleden is nog tastbaar in het dorp Hellendoorn. Een wandeling door de schilderachtige straatjes is een wandeling door de tijd. Musea zijn gehuisvest in karakteristieke,  historische gebouwen. Midden in het dorp staat ‘d’Oale Griezen’, de dorpskerk van Hellendoorn. De huidige kerk dateert deels uit 1150. Vroeger was de kerk grijs gestuct. Bij herstelwerkzaamheden ontdekte men de bijzondere bakstenen onder de stuclaag. Men besloot deze niet langer aan het oog te onttrekken. De bijnaam, de oude grijze, bleef wel bestaan. Hellendoorn is omringd met natuur, met letterlijk enkele hoogtepunten. Van bosgebied tot heidevelden, in Hellendoorn komt u tot rust in de natuur, ook als u actief bezig bent. Hellendoorn, een prachtig dorp om te wonen!

Hellendoorn Noord

In het plan Hellendoorn Noord wordt voorzien in de woningbehoefte van Hellendoorn. In totaal worden circa 60 woningen gerealiseerd in de eerste fase. Hiervan is 90% reeds gereed dus u kunt het resultaat al bekijken aan de Werminkserve, Geertserve en Flierhuyserve. Hellendoorn Noord is een knusse wijk met aanbod variërend van rijwoning, tot halfvrijstaand tot vrijstaand of kavel. Nog maar enkele nieuwbouwhuizen zijn te koop. Bekijk ons aanbod hieronder.

Like Nieuwbouw Nijverdal-Hellendoorn op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Facebook Nieuwbouw Nijverdal-Hellendoorn

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?