Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Havenveste

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Hellevoetsluis
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Hellevoetsluis

Het water en Hellevoetsluis zijn vanouds met elkaar verbonden. Dankzij de gunstige en strategische ligging aan het Haringvliet werd Hellevoetsluis in het begin van de 17e eeuw een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot. Een haven die later steeds meer werd versterkt, waardoor de unieke combinatie van vestingstad en oorlogshaven ontstond. Admiraals, de Ruyter, Tromp en Piet Hein hebben er hun thuishaven gehad.

In de jaren 70 werd Hellevoetsluis aangewezen als groeikern, om uit te groeien tot tweede woonstad op Voorne-Putten. Hellevoetsluis kreeg veel nieuwe inwoners. Vooral mensen die elders werken zoals in het Europoort-Botlekgebied en Rotterdam, maar die door de goede verbinding kozen voor de rust en ruimte van Hellevoetsluis. Sinds die tijd zijn er veel nieuwe ruim opgezette wijken ontstaan, middenin het groen en dichtbij het water, een heerlijk schoon woon- en recreatieklimaat! Met de groei van het aantal inwoners, groeide ook het aanbod aan voorzieningen in Hellevoetsluis. Met een modern winkelcentrum, een zwembad, watersport, vele sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden is Hellevoetsluis uitgegroeid tot een levendige vestingstad aan het Haringvliet.

Havenveste

Havenveste ligt in het plangebied Groote Dok Oost en biedt ruimte voor nog eens 11 luxe havenvilla’s. De ligging van deze geweldige woningen is heel bijzonder, want ze liggen in de vesting aan de haven. Maar wat deze woningen echt bijzonder gaat maken is de enorme woonruimte; ongeveer 200 m2 woonoppervlak verdeeld over 4 bouwlagen en een inhoud van bijna 750 m3.

Net zo uniek in dit project is de mogelijkheid die de toekomstige bewoners krijgen om de indeling van de woningen helemaal zelf te bepalen. Vides over meerdere bouwlagen? Geen probleem. Ruimte voor een atelier, thuisbioscoop, of personal fitness? Het kan allemaal. Of gewoon een heerlijk riante woonkeuken van 50 vierkante meter, een royale living over twee woonlagen, meerdere badkamers: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs aan de gevels van de woningen kan in samenspraak met de architect een personal touch worden gegeven. Door de ruimte zijn deze woningen ook uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. Dé kans voor uw eigen, echt unieke woning op een inspirerende plek! Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit nieuwe project dan kunt u zich inschrijven.

Like Havenveste Hellevoetsluis op Facebook of kijk op http://www.havenveste.com/ en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?