Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Hengelo Landmanserve

Provincie: Overijssel
Plaats: Hengelo
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Verkoop 20 woningen te Hengelo gestart!

Onlangs is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met 20 prachtige woningen in plan Landmanserve te Hengelo. Het aanbod bestaat uit 6 halfvrijstaande woningen, 10 rijwoningen en 4 levensloopbestendige woningen (met de slaapkamer en de badkamer op de begane grond). Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ SieMatic designkeuken, ✓ Zonnepanelen én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Heeft u interesse in een woning? Dan bent u van harte welkom bij Ten Hag Makelaarsgroep (Hengelo) en Euverman & Nuyts Makelaars (Borne) voor meer informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures.

• Bekijk hier de locatie van het aanbod (de rood gearceerde woningen).

Blijf op de hoogte

Volg onze Facebookpagina Nieuwbouw Hengelo (OV) om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en ontwikkelingen.

De omgeving

De gemeente Hengelo telt zo’n 81.000 inwoners en is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde stad van Overijssel. Na Enschede is Hengelo de grootste plaats in Twente. Veel technische industrie is van oudsher gevestigd in Hengelo, in de volksmond wordt Hengelo daarom ook wel de ‘metaalstad’ genoemd.

Hengelo heeft een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Zo kunt u een bezoekje brengen aan diverse musea, galerieën en tentoonstellingen of u kunt de kids meenemen naar speelparadijzen zoals Bengeltjesdorp en de Waarbeek. Om lekker te shoppen bent u in Hengelo ook op het goede adres. In de winkelstraten vindt u de bekende ketens maar ook lokale boetiekjes. Na het shoppen kunt u een hapje en drankje nuttigen op één van de gezellige terrasjes of bij één van de vele restaurants. Uiteraard haalt u het toetje bij Van der Poel! Qua uitgaan is het aanbod in Hengelo ook breed. Van de jaarlijkse evenementen zoals Nacht van Hengelo tot bekende artiesten in poppodium Metropool. Kortom: vervelen zit er in Hengelo niet in!

Landmanserve

In Hengelo heeft de afgelopen periode een nieuwe buurt gestalte gekregen: Landmanserve. De buurt is ruim opgezet en u vindt hier veel groen. U kunt overal heerlijk wandelen of buiten sporten. Wat betreft sporten kunt u hier echt uw hart ophalen. Er ligt een voetbalvereniging in de buurt en er is onlangs een fietscrossbaan geopend. Daarnaast kunnen kinderen in Landmanserve veilig en onbekommerd opgroeien. Zo is er voldoende plek om buiten te spelen en zijn er voldoende onderwijsvoorzieningen. Ook de dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik. U bent binnen 10 minuten in het centrum van Hengelo en binnen 5 minuten zit u met de auto op de A1 richting de Randstad of Duitsland.

In deze fase, fase 1b, ontwikkelt Roosdom Tijhuis 20 woningen bestaande uit eengezinswoningen, halfvrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?