Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Heren aan de Haven

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Hellevoetsluis
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

12 royale geschakelde stadsvilla’s

Binnenkort in verkoop in plan Heren aan de Haven te Hellevoetsluis

Zoekt u een prachtige en royale nieuwbouwwoning in Hellevoetsluis met een uitzicht om van te dromen? Dan hebben wij goed nieuws! Op dit moment is Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis in ontwikkeling met plan Heren aan de Haven te Hellevoetsluis.

Het aanbod zal 12 fraaie geschakelde stadsvilla’s bevatten. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te voorzien van meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Like dan Nieuwbouw Hellevoetsluis op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Hellevoetsluis

Het water en Hellevoetsluis zijn vanouds met elkaar verbonden. Dankzij de gunstige en strategische ligging aan het Haringvliet werd Hellevoetsluis in het begin van de 17e eeuw een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot. Een haven die later steeds meer werd versterkt, waardoor de unieke combinatie van vestingstad en oorlogshaven ontstond. Admiraals, de Ruyter, Tromp en Piet Hein hebben er hun thuishaven gehad.

In de jaren 70 werd Hellevoetsluis aangewezen als groeikern, om uit te groeien tot tweede woonstad op Voorne-Putten. Hellevoetsluis kreeg veel nieuwe inwoners. Vooral mensen die elders werken zoals in het Europoort-Botlekgebied en Rotterdam, maar die door de goede verbinding kozen voor de rust en ruimte van Hellevoetsluis. Sinds die tijd zijn er veel nieuwe ruim opgezette wijken ontstaan, middenin het groen en dichtbij het water, een heerlijk schoon woon- en recreatieklimaat! Met de groei van het aantal inwoners, groeide ook het aanbod aan voorzieningen in Hellevoetsluis. Met een modern winkelcentrum, een zwembad, watersport, vele sportvoorzieningen en recreatiemogelijkheden is Hellevoetsluis uitgegroeid tot een levendige vestingstad aan het Haringvliet.

 

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?