Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Het Eiland

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Oosterhout
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Nieuwbouw op het Eiland in Oosterhout

De gemeente Oosterhout en ontwikkelaar Zwaaikom CV tekenden op woensdag 12 april 2017 een samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van ongeveer 330 woningen op het Eiland in Oosterhout. De bouw van de woningen op het Eiland maakt deel uit van het project Zwaaikom. De verkoop van de woningen start waarschijnlijk eind 2018. Vermoedelijk zal de ontwikkelaar de eerste woningen medio 2019 gaan bouwen.

Zwaaikom CV is een samenwerking tussen Van Arnhem Bouwgroep en Rotij Projecten (een samenwerking tussen Roosdom Tijhuis, Bouwfonds Property Development en Syntrus Achmea Real Estate en Finance). Roosdom Tijhuis zal circa 200 woningen ontwikkelen en realiseren.

Lees hier het volledige persbericht.

Bestemmingsplan

De gemeente Oosterhout werkt momenteel aan een bestemmingsplan. Dit gebeurt in samenwerking met Zwaaikom CV en TopVorm Vastgoed BV. Ook betrekt de gemeente Oosterhout bewoners, organisaties, bedrijven en verenigingen bij de planvorming. Al jaren voert de gemeente Oosterhout met deze partijen gesprekken over het Zwaaikomgebied, zowel individueel als via informatiebijeenkomsten. Naar verwachting geeft de gemeente Oosterhout nog voor de zomer van 2017 het voorontwerp bestemmingsplan vrij voor inspraak. De gemeente Oosterhout zal dan informatiebijeenkomsten voor de betrokkenen organiseren. Zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is, start de verkoop van de woningen.

Blijf op de hoogte

Wilt u een e-mail ontvangen zodra we in verkoop gaan? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?