Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Hilversum Anna’s Hoeve

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Hilversum
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een wandeling maken door Anna’s Hoeve? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour krijgt u alvast een impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril en geniet van een levensechte ervaring. Veel plezier!

Hilversum

Hilversum is de mediastad van Nederland. Nergens anders in ons land bevinden zich zoveel publieke en commerciële radio- en televisieomroepen. Het begon vanaf de jaren twintig, toen de Nederlandse Seintoestellen Fabriek zich in Hilversum vestigde. Met de bouw van de televisietoren, een voorloper van de huidige die nog hoog boven Hilversum uittorent, was en bleef Hilversum de logische locatie voor omroepen. Momenteel telt Hilversum ongeveer 88.000 inwoners en is gelegen in de landstreek het Gooi in de provincie Noord-Holland. Naast een bezoek aan het Mediapark heeft Hilversum nog veel meer te bieden. Hilversum heeft een bruisend stadscentrum met divers winkelaanbod en vele restaurants, musea en galeries. Daarnaast is de stad omringd door groen en erg geschikt voor wandel- en fietstochten. De Wester- en Zuiderheide tussen Hilversum en Laren is een prachtig natuurgebied en valt onder beheer van het Gooi Natuur Reservaat (GNR).Hilversum is verrassend en veelzijdig!

Anna’s Hoeve

Anna’s Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan en heeft goede verbindingen met de A27 en A1. Het wordt de nieuwste wijk van de mediastad. Er wordt gestreefd naar een duurzame wijk, met eigentijds ogende woningen. De Lorentzschool maakt plannen voor het bouwen van een klimaatneutraal schoolgebouw op Anna’s Hoeve. Daarnaast wordt gewerkt aan een OV-netwerk voor goede verbindingen voor scholieren, studenten en forenzen. Op bouwveld 3.3 en 3.4 heeft Roosdom Tijhuis een project van in totaal 33 woningen ontwikkeld. De woningen worden aangeboden in verschillende groottes, zeer energiezuinig en met een eigentijds karakter. Daarnaast worden verschillende gevelopties geboden waaruit te kiezen is. Er zit vast een woning bij dat precies past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. De woningen in plan Anna’s Hoeve zijn energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en zonnepanelen is de energieprestatiecoëfficiënt van deze woningen zeer laag. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver vooruit en dat merkt u straks zeker in uw portemonnee.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?