Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Plan Kerkdriel NoordHaven Kerkdriel

Kerkdriel

Provincie: Gelderland
Plaats: Kerkdriel
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Nieuw in verkoop: 2 halfvrijstaande woningen en 4 eengezinswoningen!

De omgeving

Kerkdriel ligt aan de Maas en is met ongeveer 7150 inwoners het grootste dorp van de gemeente Maasdriel.
Het hart van Kerkdriel wordt gevormd door het Mgr. Zwijsenplein, vernoemd naar voormalig aartsbisschop Joannes Zwijsen die uit Kerkdriel afkomstig was. Hier is de wekelijkse markt en bevindt zich het uitgaanscentrum met veel gezellige cafés en terrasjes. In juli is er een plaatselijke kermis en een jaarmarkt. Aan dit plein is ook het voormalig gemeentehuis (1888) te vinden, ontworpen door architect Derk Semmelink.

Qua voorzieningen heeft Kerkdriel veel te bieden. Watersportliefhebbers kunnen zich vermaken in recreatiegebied de Zandmeren, fietsfanaten kunnen een prachtige fietstocht over de dijk maken en op de golfclub in de uiterwaarden van de Maas kun je een fantastisch potje golfen. Daarnaast is er een hoog voorzieningenniveau. Winkels, supermarkten, basisscholen en sportcentra zijn allemaal aanwezig.

Kerkdriel heeft een centrale ligging in Nederland waardoor het goed bereikbaar en toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ontsluiting via een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland,
de A2. Ook de nabijgelegen treinstations Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch zorgen ervoor dat u vanaf deze centrale plaats in Nederland overal kunt komen.

Kerkdriel Noord (Kersenbuurt)

In Kerkdriel wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld, Kerkdriel Noord. Het thema van Kerkdriel Noord is “wonen in een kleurrijk dorp”. Dit houdt in woonwijk met veel variatie waarin iedere straat en iedere woning anders is. In de wijk is veel ruimte voor groen en water.

Roosdom Tijhuis ontwikkeld hier een plan bestaande uit in totaal twintig koopwoningen; verdeeld over meerdere fases. Het betreft rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?