Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Didam – Kerkwijk

Provincie: Gelderland
Plaats: Didam
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Nieuw in verkoop: 2 royale bouwkavels

De omgeving

Droomt u over een mooie, comfortabele woning op eenfraaie plek? In een groene en leefbare omgeving? Dan is wonen in plan Kerkwijk dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van natuur zorgen ervoor dat het in Didam prettig wonen en werken is. Didam is het grootste dorp binnen de gemeente Montferland en heeft een levendig centrum. Zo kunt u in het centrum gezellig winkelen en zijn er diverse restaurants. Daarnaast worden er veel evenementen georganiseerd in het dorp. Het meest bekend is Didam op Stelten, dit spektakel vindt elke zomer plaats. Ook in de Markthal, een karakteristiek gebouw uit 1951, worden verschillende evenementen georganiseerd. Hier vindt onder andere de weekmarkt plaats.

Qua bereikbaar ligt Didam erg gunstig. Er is een treinstation en bovendien is het dorp via de A12 en A18 uitstekend bereikbaar per auto. Daarnaast liggen steden als Doetinchem en Arnhem op circa 20 minuten rijden. Kortom, alles binnen handbereik!

Het plan

Deze nieuwbouwwoningen zijn gelegen in Kerkwijk. Kerkwijk is een wijk aan de zuidkant van Didam. De wijk is ruim opgezet en is er veel groen aanwezig. Daarnaast liggen alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving. De brede school, Zuidzon, ligt op korte afstand van de woningen. Naast basisschool Het Kompas zijn er een kinderopvang, een ortopedagogisch centrum en een sporthal gevestigd in het complex. Roosdom Tijhuis ontwikkelt in Didam een gevarieerd woningbouwplan bestaande uit in totaal zestien koopwoningen. Het betreft rijwoningen en tweekappers. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijft u zich dan in op onze website en like Nieuwbouw Didam op Facebook!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?