Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Koolhoven Buiten

Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Tilburg
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Eerste kwartaal 2018 in verkoop: ruim 50 woningen

Goed nieuws! In het eerste kwartaal van 2018 verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met ruim 50 woningen in deelgebied Natuurlijk Koolhoven (cluster 4) van plan Koolhoven Buiten te Tilburg. Op dit moment zijn we volop bezig met de ontwikkeling van een divers aanbod, bestaande uit rijwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen:

• Like Nieuwbouw Tilburg op Facebook
• Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u een e-mail als de start verkoop datum bekend is

Koolhoven Buiten

In Koolhoven Buiten woont u bijna in uw eigen natuurgebied. Op 25 hectare ruig en afwisselend landschap worden circa 500 woningen ontwikkeld. Waar u ook kijkt, overal heeft u contact met de prachtige Dongevallei en de uitgestrekte bosgebieden.

Buitenplaats Dongeparck in Koolhoven Buiten wordt omringd door een natuurlijk landschap met kleinschalige boerenbedrijven, houtwallen en bospercelen. De ontwikkeling krijgt een natuurlijk karakter, zodat Koolhoven Buiten vloeiend overloopt in het natuurgebied de Dongezone.

Het kleinschalige plan Buitenplaats Dongeparck bevat halfvrijstaande woningen, rijwoningen en patiobungalows, allemaal met uitzicht op de omliggende natuur. Roosdom Tijhuis ontwikkelt in deze fase vier stevige halfvrijstaande woningen. Op alle fronten is er gezocht naar een verrassend en eigentijds ontwerp, passend bij de omgeving. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

De omgeving

Tilburg is één van de meest veelzijdige steden van Nederland. De stad bestaat uit verschillende bijzondere gebieden met allemaal hun eigen charme en karakteristieke eigenschappen. Daarbij zijn er legio mogelijkheden om te studeren, te winkelen en uit te gaan. Ook de directe omgeving van Tilburg heeft veel te bieden. Zo kunt u heerlijk wandelen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen of in de Oisterwijkse bossen. In de directe omgeving vindt u attractiepark de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Tilburg is ook een stad die volop in ontwikkeling is. De stad wordt aan de randen uitgebreid en in de oude stad worden leegkomende plekken creatief ingevuld. Ook in het centrum van Tilburg is de transformatie goed zichtbaar. Hier worden overdekte winkelstraten afgewisseld door slenterstraatjes met leuke boetiekjes. Daarnaast zorgen de verschillende musea, winkels, horeca, filmhuizen, poppodia en parken voor een unieke samensmelting van het verleden, het heden en de toekomst.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?