Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Kruidenwijk – De Heemtuin

Provincie: Overijssel
Plaats: Nijverdal
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Wij zijn gestart met de verkoop van 18 twee-onder-één-kap woningen en 3 bouwkavels in plan De Heemtuin te Nijverdal.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan Nieuwbouw Nijverdal op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

De omgeving

Nijverdal ligt in de gemeente Hellendoorn, op de grens van Twente met Salland en aan de voet van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Verder zijn het Reggedal, de veengebieden en het charmante agrarische landschap met z’n karakteristieke boerderijen beeldbepalend in de gemeente.

Door de grote diversiteit aan landschappen in de omgeving is er veel te zien en te doen. Heerlijk fietsen of wandelen door de natuur op de Sallandse Heuvelrug waar u vanaf de heuvels het hele jaar door kunt genieten van verrassende stilte en prachtige vergezichten. Komt u liever tot rust bij het kabbelende water? Dat kan tijdens een boottocht over de Regge.

Door de combinatie tussen de landelijke omgeving en het uitstekende voorzieningenniveau is het hier ideaal wonen. Zo heeft Nijverdal een veelzijdig winkelcentrum, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal- culturele en recreatieve mogelijkheden. Het bekende Avonturenpark Hellendoorn is gelegen op fietsafstand. Tevens beschikt Nijverdal over een treinstation. Hierdoor is het ook per openbaar vervoer prima bereikbaar. Kortom; Nijverdal heeft alles in huis om prettig te wonen, te werken en te recreëren.

Kruidenwijk Zuid – De Heemtuin

Droomt u van een mooie royale woning op een unieke plek met alle ruimte voor u en voor uw gezin? In een groene en leefbare omgeving waar u zich thuis voelt? Dan is wonen in De Heemtuin in Nijverdal dé plek voor u!

De Heemtuin is een bijzonder woningbouwproject in een prachtige omgeving. Een woonlocatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn en waar u zich bijzonder thuis zult voelen. Op steenworp afstand van de Heemtuin, gelegen in de Kruidenwijk, vindt u alle voorzieningen die u wenst. Scholen, sportvoorzieningen, een kinderdagverblijf en een winkelcentrum met onder meer een bakker, een drogist en een wijkcentrum.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt in deze fase veertien halfvrijstaande woningen van het type Heren langs de laan en vier halfvrijstaande woningen van het type Hofdame. Deze ruime en complete woningen worden gerealiseerd aan de rand van de Heemtuin waardoor de ‘Heren langs de laan’ zicht hebben op weilanden en bosschage aan de overzijde. De ‘Hofdames’ staan aan de poort van een knus hofje. Met verschillende woningen in verschillende architectuurstijlen zit er vast een woning tussen dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?