Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Leek – Oostindie

Provincie: Groningen
Plaats: Leek
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Nieuw woningaanbod in Leek!

In juli verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met woningaanbod van een nieuwe bouwfase in Leek.

Deze fase bestaat uit 6 twee-onder-één-kap woningen en 8 rijwoningen, te bouwen in 2 rijen van 4. De rijwoningen hebben fraai uitzicht op de waterpartij langs de Houtsingel. De twee-onder-één-kap-woningen zijn aan de voorzijde gelegen aan een houtwal met uitzicht op de groen brink met bomen. De woningen worden gebouwd in een fraaie rode handvorm gevelsteen. Witte accentvlakken in de gevel en een aantal herkenbare details geven de woningen een karakteristiek beeld. De twee-onder-één-kap woningen zijn voorzien van een ruime garage, de rijwoningen zijn voorzien van een houten berging. In de basis beschikken de woningen over een  fraaie SieMatic keuken en een badkamer en toilet voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Kortom, een goede en complete start!

Leek

Leek is een gemeente met circa 19.000 inwoners. Het merendeel hiervan woont in de bruisende kern Leek/Tolbert. Leek vervult een regionale functie in het Groninger Westerkwartier. Gelegen aan de rijksweg A7, de verbindingsas tussen de Randstad en Noord Duitsland, is Leek een prima uitvalsbasis voor bedrijven. De centrale ligging in Noord Nederland met haar uitstekende bereikbaarheid heeft bijgedragen aan de bovengemiddelde economische groei van Leek. Leek beschikt over veel bedrijvigheid en de daarbij horende werkgelegenheid. Ook is Leek als woongemeente zeer geliefd. Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Ook de nabijheid van de stad Groningen met zijn universiteit, Hogescholen en cultureel aanbod maakt Leek tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats.

Oostindie

De nieuwbouwwijk Oostindie aan de zuidkant van Leek is een ruime wijk met veel groen en water. Een groot gedeelte van deze mooie wijk is reeds gerealiseerd en de komen jaren wordt er nog volop ontwikkeld en gebouwd. In totaal komen er ongeveer 1.100 koop- en huurwoningen in alle prijsklassen. Er is bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Naast woningbouw is er al een brede school met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. Daar tegenover liggen voetbalvelden. Verder zijn er verschillende parken en veel speelterreinen voor alle leeftijden. Winkels, voortgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Bovendien heeft Oostindie met Q-link lijn 3 een snelle busverbinding naar de stad Groningen.

Blijf op de hoogte

Schijf u in voor de nieuwsbrief via deze website en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?