Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Leek – Oostindie

Provincie: Groningen
Plaats: Leek
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Verkoop 14 woningen gestart!

Oostindie – De Hoven

De nieuwbouwwijk Oostindie aan de zuidkant van Leek is een ruime wijk met veel groen en water. Een groot gedeelte van deze mooie wijk is reeds gerealiseerd en de komen jaren wordt er nog volop ontwikkeld en gebouwd. In totaal komen er ongeveer 1.100 koop- en huurwoningen in alle prijsklassen.

Naast de woningen bevindt zich in de wijk een brede school met zowel openbaar als christelijk basisonderwijs, een kinderopvang en een peuterspeelzaal. Tegenover de brede school liggen de voetbalvelden. Verder zijn er verschillende parken en veel speelterreinen. De winkels, het voorgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Bovendien heeft Oostindie een snelle busverbinding naar Groningen.

Ten oosten van de ontsluitingsweg de Houtsingel ligt deelplan De Hoven. Hier ontwikkelt Roosdom Tijhuis een project met acht eengezinswoningen type Bosanemoon en zes halfvrijstaande woningen type Bostulp. Deze ruime en complete woningen worden gerealiseerd aan de rand van de Houtsingel waardoor de eengezinswoningen zicht hebben op water en op een groenzone. De halfvrijstaande woningen kijken uit op een brink met een speelveld.

Blijf op de hoogte

Schijf u in voor de nieuwsbrief via deze website en like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?