Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Appartementencomplex Lodewijck

Provincie: Utrecht
Plaats: Vianen
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Aangenaam kennis te maken!

Als u dit leest bevindt u zich op de website van het nieuwe appartementencomplex, genaamd Lodewijck. Dat is een compliment waard, want hieruit blijkt dat u kwaliteit zoekt én herkent. De bouw van het nieuwe appartementencomplex sluit naadloos aan op de duurzame en moderne toekomstvisie van de gemeente Vianen. Ziet u zichzelf na een lange werkdag al genieten van de laatste zonnestralen op uw nieuwe balkon?

Het diverse aanbod bevat 23 ruime koopappartementen welke zijn verdeeld over vier woonlagen. Met in totaal 8 verschillende appartement types is er voor ieder wat wils. Zo profiteert u bij het ene type van een groot buitenterras, waar een andere type u het gemak van een extra slaapkamer of een grotere woonkamer biedt.

Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd inclusief een moderne SieMatic designkeuken. Daarnaast is ook de badkamer, het sanitair en het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Ook het hoge wooncomfort is het benoemen waard. Het gebouw voldoet namelijk ruim aan alle hedendaagse regelgeving, waardoor u vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een woning om trots op te zijn. Uniek aan deze appartementen is dat elk appartement 5 eigen zonnepanelen heeft. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning in het gloednieuwe appartementencomplex Lodewijck.

Documentatie

• Brochure appartementencomplex Lodewijck

Blijf op de hoogte

Like de Facebookpagina Nieuwbouw Vianen en houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?