Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Loerik V

Provincie: Utrecht
Plaats: Houten
Status: In aanbouw
Type: Nieuwbouw

Houten

Houten is een sterk groeiende en bovendien een populaire stad in de provincie Utrecht. De gemeente Houten heeft een rijke historie en dit is terug te zien in onder andere de diverse monumentale panden. Zo stamt kasteel Heemstede uit het jaar 1600 en heeft nu dienst als kantoor en restaurant.   Net buiten Houten kunt u genieten van het landelijke landschap en de bosrijke omgeving. Houten leent zich uitstekend voor uitgebreide wandel- of fietstochten. Dit geldt ook voor de prachtige  natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug en het Nationale Park De Hoge Veluwe.  Houten ligt nabij de A27, hiermee heeft u een uitstekende verbinding met omliggende steden en de Randstad. U kunt ook gebruik maken van het openbaar vervoer, met de trein bent u in no time op Utrecht Centraal.  Houten biedt een groot aantal voorzieningen. Het Oude Dorp met zijn karaktervolle Brink, eetgelegenheden, sfeervolle terrassen en gezellige winkels. Het stadshart van Houten heeft meer dan 140 winkels en hiermee een ruime variatie aan assortiment. Wilt u een avondje uit? Het theater Aan de Slinger heeft een ruime variëteit.

Loerik V

Nieuwbouwwijk Loerik heeft zich de afgelopen jaren volop ontwikkeld. Het overgrote deel van deze wijk is reeds gebouwd en volledig ingericht. Loerik is wijk voor jong en oud waar bewoners met veel plezier wonen. Met Loerik V zal de geliefde nieuwbouwwijk Loerik worden afgerond.   De wijk Loerik is een nieuwbouwwijk gelegen nabij Castellum en het centrum van de stad Houten. Zowel in de wijk zelf als in Castellum zijn diverse voorzieningen aanwezig. Voorzieningen zoals een supermarkt, een eigen treinstation, sportfaciliteiten en diverse winkels. Loerik V een uitstekende uitvalsbasis voor (jonge) gezinnen die opzoek zijn naar rust en bovenal ruimte. De woningen in het plan Loerik V word gekenmerkt door de jaren ’30. Roosdom Tijhuis biedt 10 riante halfvrijstaande woningen van het type Genua aan. De woningen zijn rijk gedetailleerd en hebben een hoogwaardige afwerking.

Op dit moment zijn we in voorbereiding met de verkoop van 10 halfvrijstaande en 1 halfvrijstaande woning. Houd onze site in de gaten voor meer informatie!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?