Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Lombok Zuid

Provincie: Gelderland
Plaats: Eerbeek
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Plan Lombok Zuid

De komende jaren zal Roosdom Tijhuis in plan Lombok-Zuid te Eerbeek circa 200 woningen ontwikkelen en realiseren in verschillende woningtypes en prijsklassen.

Op dit moment zijn de gemeente Brummen, het stedenbouwkundig bureau en Roosdom Tijhuis bezig met de afronding van het stedenbouwkundig plan. We streven ernaar om dit plan aan het einde van het jaar vast te stellen. Zodra het plan is vastgesteld zullen we de beelden hiervan met u delen op deze website en op onze Facebookpagina.

Zodra het stedenbouwkundig plan afgerond is kunnen we starten met de opstalontwikkeling van de eerste fase, met onder andere rijwoningen, halfvrijstaande woningen en vrijstaande woningen. Na welstandsgoedkeuring op de ontwerpen van ons aankomende aanbod, zullen wij starten met de verkoopvoorbereidingen van de eerste fase.

We verwachten in het voorjaar van 2018 in verkoop te gaan met het eerste aanbod.

Eerbeek

U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Dan is wonen in Lombok Zuid in Eerbeek dé plek voor u. Eerbeek is de grootste kern van de gemeente Brummen, gelegen in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. De gemeente Brummen biedt ongekende mogelijkheden om buitengewoon te genieten. Dagdromen bij statige landhuizen, slenteren over verlaten wandelpaden, met de fiets erop uit in een voortdurend wisselend landschap, of een spectaculaire rit in de oude stoomtrein…

De gemeente Brummen staat vooral bekend om de prachtige kastelen en landhuizen. Zoals het schitterende, eeuwenoude kasteel Engelenburg, Huize Voorstonden en Het Huis te Eerbeek. Daarnaast telt de gemeente verschillende monumentale villa’s, met name uit de 19e eeuw. Typerend voor het toeristische en bosrijke Eerbeek zijn onder meer het in het Veluwegebied gelegen vakantiepark Coldenhove, het openluchtzwembad, sporthal De Bhoele, sportpark De Veldkant, de Veluwse stoomtrein (VSM) en de korenwatermolen aan de Eerbeekse Beek. In het dorp Eerbeek is het vaak gezellig druk en kunt u naar hartenlust winkelen in de talrijke winkels en boetiekjes. Bovendien vindt u hier veel leuke eetcafétjes, intieme bistro’s en knusse terrasjes om even uit te rusten en te genieten van wat lekkers.

Volg de ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Lombok Zuid en like Nieuwbouw Eerbeek op Facebook!

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?