Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Diepenheim – Loohof

Provincie: Overijssel
Plaats: Diepenheim
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De bouw is gestart, bouwnummer 1 is nog te koop!

Diepenheim

Diepenheim ligt in het hart van het Twentse coulisselandschap en kent een bewogen geschiedenis. Het kleinste stadje van Overijssel wordt al in 1105 genoemd. En sindsdien nemen de kastelen Huis te Diepenheim, Het Nijenhuis, Het Westerflier en Het Warmelo, samen met de bijbehorende landgoederen, een voorname plaats in.

Meer dan 900 jaar later maakt de combinatie van deze kastelen en de prachtige ‘ongerepte’ natuur Diepenheim tot een bijzondere plek. Misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland. Zo lopen dwars door de duizenden hectares natuurschoon, weiden, bossen, parken en beken, vele kilometers wandel- en fietsroutes. Zoals het Havezatepad, de zes kastelenroute of de 90 kilometer lange 5-sterren route.

Maar Diepenheim heeft meer. Heden ten dage neemt zij een unieke positie in binnen de kunstwereld. Met tientallen galerieën, ateliers, kunstwerkplekken, bijzondere winkels, unieke ambachten, een Kunstvereniging en kunstmanifestaties als het Kunstmoment Diepenheim en Kunsten op Straat, laat Diepenheim haar creatieve eigentijdse kant zien. een prachtige balans tussen kunst, cultuur en natuurschoon.

Like Nieuwbouw Diepenheim op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?