Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Marslanden

Provincie: Overijssel
Plaats: Hardenberg
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Nieuwbouw Marslanden Hardenberg

•  ✓ 18 juli 2017 | Bestemmingsplan uitbreiding Marslanden II, De Cirkel en Marshoogte vastgesteld
•  ✓ 5 oktober 2017 | Woonevent Hardenberg van 16:00 tot 20:00 uur in het gemeentehuis
•  Nazomer 2017 | Start bouwrijp maken De Cirkel
•  Omstreeks maart 2018 | Start verkoop eerste woningen van Roosdom Tijhuis

Marslanden

In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid.

Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel. Over enkele jaren worden ook woningen gebouwd in deelgebied Marshoogte.

• Flyer Roosdom Tijhuis – Woonevent Hardenberg

Deelgebied De Cirkel

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden.

Volgens deze schets gaat het om 14 vrijstaande woningen, 80 halfvrijstaande woningen en 96 eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. Er worden ook huurwoningen gebouwd.

Het aanbod van Roosdom Tijhuis

Bij de uitbreiding van Marslanden werkt Roosdom Tijhuis nauw samen met de gemeente Hardenberg. Roosdom Tijhuis zal in De Cirkel 30 halfvrijstaande woningen en 39 eengezinswoningen bouwen, in verschillende prijsklassen.

Daarnaast maakt Roosdom Tijhuis afspraken met De Veste over de bouw van sociale huurwoningen.

Deelgebied Marshoogte

Nadat de woningen in De Cirkel zijn gebouwd, wordt Marslanden verder uitgebreid met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Deelgebied Marshoogte ligt tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd, waarvan een groot deel door Roosdom Tijhuis.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom project Marslanden? Like dan de Facebookpagina Nieuwbouw Marslanden Hardenberg. Wilt u een e-mail ontvangen zodra de verkoop start? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?