Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Marslanden

Provincie: Overijssel
Plaats: Hardenberg
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Vrijdag 13 april, start verkoop 20 woningen!

Vrijdag 13 april is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met haar eerste 20 fraaie woningen in plan Marslanden (De Cirkel) te Hardenberg! Het aanbod bestaat uit 6 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen.

Vanaf 15:00 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom bij de kantoren van Deen Makelaars (Admiraal Helfrichstraat 7) en Lamberink Makelaars (Lage Doelen 10). Hun teams staan u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 20 april, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot vrijdag 13 april!

Marslanden

In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid.

Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel. Over enkele jaren worden ook woningen gebouwd in deelgebied Marshoogte.

Deelgebied De Cirkel

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden. Volgens deze schets gaat het om 14 vrijstaande woningen, 80 halfvrijstaande woningen en 96 eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. Er worden ook huurwoningen gebouwd.

Het aanbod van Roosdom Tijhuis

Bij de uitbreiding van Marslanden werkt Roosdom Tijhuis nauw samen met de gemeente Hardenberg. Roosdom Tijhuis zal in De Cirkel 30 halfvrijstaande woningen en 39 eengezinswoningen bouwen, in verschillende prijsklassen. Daarnaast maakt Roosdom Tijhuis afspraken met De Veste over de bouw van sociale huurwoningen.

Deelgebied Marshoogte

Nadat de woningen in De Cirkel zijn gebouwd, wordt Marslanden verder uitgebreid met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Deelgebied Marshoogte ligt tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd, waarvan een groot deel door Roosdom Tijhuis.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom project Marslanden? Like dan de Facebookpagina Nieuwbouw Marslanden Hardenberg. Wilt u een e-mail ontvangen zodra de verkoop start? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?