Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Nieuw Beijerland – Aan de kreek

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Nieuw Beijerland
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

18 nieuwbouwappartementen in Nieuw-Beijerland!

Goed nieuws! In mei verwacht Roosdom Tijhuis in verkoop te gaan met 18 royale appartementen in plan Aan de Kreek te Nieuw-Beijerland. Deze fraaie woningen worden gebouwd in drie woonlagen op deze locatie.

In aanloop naar de start van de verkoop zullen we u verder informeren over het aankomende aanbod. Wilt u op de hoogte blijven van de start van de verkoop? Like dan onze Facebookpagina of schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Er is onder andere een supermarkt, bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Voor een diner buiten de deur kunt u terecht in één van horecazaken of in het gezellige dorpshuis De Swaensvoet. Ook in Oud-Beijerland is er een divers winkelaanbod. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de grote steden leidt. Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Tijdens de winterdag kunt heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek.

Aan de Kreek

Met nieuwbouwplan Aan de kreek wordt natuurlijk wonen in de Hoeksche Waard mogelijk gemaakt. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied Aan de Kreek. In het plan komt een divers aanbod van woningen en bouwkavels. Voor iedere doelgroep is er een passende woning in plangebied Aan de kreek. Er komen rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande woningen, patiowoningen en bouwkavels om uw eigen droomhuis te realiseren. U vindt alle informatie over deze woningen onder de Woningtypes.

Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is de ontwikkelaar en bouwer die de uitbreidingsplannen voor de woningbouw in Nieuw-Beijerland gestalte zal geven.

Intentieovereenkomst ontwikkeling Nieuw-Beijerland-Zuid

 

Dinsdag 31 oktober 2017 hebben gemeente Korendijk, Roosdom Tijhuis en Damgaarde BV hun handtekening gezet onder de intentieverklaring voor de gebiedsontwikkeling Nieuw-Beijerland Zuid. Die integrale ontwikkeling bevat de deelplannen Wonen aan de Kreek, Damgaarde en Akkerdreven. Het bijzondere van het plan is het ruimtelijk concept van landschappelijk wonen; een symbiose tussen natuur, landschap, cultuur en wonen.

De gebiedsontwikkeling beantwoordt aan de aanhoudende vraag naar woningen. RoosRos Architecten en bureau voor buitenruimte Ars Virens hebben het stedenbouwkundig plan voor Nieuw-Beijerland Zuid uitgewerkt. Het gaat om de percelen ten westen van de in aanbouw zijnde wijk ‘Wonen aan de Kreek’. Karakteristieke elementen in het gebied, zoals de boomgaard en de griend, zijn de basis voor het plan. Wonen en landschap worden in het plan met elkaar verweven. Tegelijk ontstaat een recreatieve meerwaarde. Met de ontwikkeling wordt het gebied publiek toegankelijk en wordt een totale rondwandeling rond Nieuw-Beijerland in de nabije toekomst mogelijk. Het plan sluit aan op de door de gemeenteraad van Korendijk vastgestelde woonvisie.

 

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?