Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Almelo – Nijrees

Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De omgeving

Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote gemeente midden in het Twentse land. Almelo ligt op een kruispunt van land- en water wegen en stond in het verleden bekend als bloeiende textielstad met ondernemers van internationale allure. Inmiddels zijn de textielfabrieken gesloten maar herinneren de behouden gebouwen aan de rijke textielhistorie van Almelo. De terugtrekking van de textielindustrie heeft aanleiding gegeven tot stadsvernieuwing waarbij plaats is gemaakt voor woningbouw, winkels, cultuurvoorzieningen, horeca en veel groen. Hiervoor ontving Almelo de Rijksprijs voor bouwen en wonen.
In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar cabaret, theater, toneel en muziek samen komen in sfeervol gebouw. Naast het Theaterhotel biedt het centrum ook diversiteit aan winkels en vele gezellige grand cafés en restaurants. Almelo ligt aan de A35. Via deze snelweg bent u binnen twintig minuten op het Duitse autobaannetwerk. Richting het westen leidt de snelweg u rechtstreeks naar Deventer en de Randstad. Ook de bereikbaarheid via het spoor is optimaal.

Plan Nijrees

De woningen liggen in het gebied Nijrees welke omsloten wordt door veel openbaar groen en de Weezebeek. Een speciale groenzone loopt langs de Weezebeek en middels een voet- en fietspad brengt de route u naar het Nijreesbos. Het Nijreesbos is een prachtig bosgebied van maar liefst 1000 hectare. In de nieuwe woonwijk is volop ruimte voor diverse woningtypen. Hierdoor ontstaat een mix en match van woningen, bewoners en stijlen. In de wijk wordt er veel aandacht geschonken aan openbaar groen. Daarnaast komen er op meerdere plekken in de wijk speelplaatsen en parkeervoorzieningen.

Like Nieuwbouw Almelo op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?