Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Noorder Koeslag

Provincie: Overijssel
Plaats: Wijhe
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 8 woningen: 20 december

Woensdag 20 december is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 8 fraaie halfvrijstaande woningen in plan Noorder Koeslag te Wijhe. Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ Zonnepanelen ✓ SieMatic designkeuken én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Van 16:00 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom bij de kantoren van de verkopend makelaars; Hannink Makelaars (Herenstraat 1, Raalte) en Salland Makelaardij (Schoolstraat 16-a, Raalte), zij staan u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 5 januari, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars.

Graag tot woensdag 20 december!

Like Nieuwbouw Wijhe op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Noorder Koeslag

Noorder Koeslag is een ruime opgezette groene woonwijk aan de zuidoostkant van het dorp Wijhe. De wijk ligt tussen de sportvoorzieningen van Wijhe (zwembad, sportvelden, ijsbaan) en de nieuwe randweg de Omloop die voor een snelle verbinding zorgt richting Zwolle, Deventer en Raalte. De wijk biedt plaats aan ruim 300 huishoudens. Er is volop aanbod voor iedere doelgroep, de fraaie architectuur en de woonkwaliteit van een Roosdom Tijhuis maakt het project zeer uniek!

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?