Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Noorder Koeslag

Provincie: Overijssel
Plaats: Wijhe
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Verkoop 8 woningen gestart!

Alle woningen worden zéér compleet aangeboden, inclusief: ✓ Zonnepanelen ✓ SieMatic designkeuken én ✓ Sanitair en tegelwerk.

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie bij de verkopend makelaars; Hannink Makelaars (Herenstraat 1, Raalte) en Salland Makelaardij (Schoolstraat 16-a, Raalte), zij staan u graag te woord.

Like Nieuwbouw Wijhe op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Noorder Koeslag

Noorder Koeslag is een gewilde jonge nieuwbouwwijk waar de laatste jaren veel gebouwd is. De wijk is prachtig gelegen en kenmerkend voor de omgeving is de ruimte, het water en het vele groen. Daarbij ligt de wijk tussen de sportvoorzieningen van Wijhe (zwembad, sportvelden, ijsbaan) en de nieuwe randweg. Deze weg, de Omloop, zorgt voor een snelle verbinding richting Zwolle, Deventer en Raalte.

In de nieuwe woonwijk is volop ruimte voor diverse woningtypen. Hierdoor ontstaat een mix en match van woningen, bewoners en stijlen. In de wijk wordt er veel aandacht geschonken aan openbaar groen. Daarnaast komen er op meerdere plekken in de wijk speelplaatsen en parkeervoorzieningen.

De omgeving

Wijhe is een rustig en levendig dorp aan de IJssel in de tegenwoordige gemeente Olst-Wijhe gelegen tussen Deventer en Zwolle. De Langstraat vormt samen met de Poort van Wijhe en de Nieuwendijk, het kloppende winkelhart van Wijhe. U treft er veel verschillende zelfstandige ondernemers met persoonlijke, op service gerichte winkels. Daarnaast vormen bekende ketens en twee grote supermarkten een belangrijk onderdeel van het centrum. Grootschalige detailhandel vindt u op de Poort van Wijhe. Verder kenmerkt het centrum zich door de veelheid aan horeca met, in de zomermaanden, de gezellige terrassen waar het altijd goed vertoeven is! Het station is binnen enkele fiets-/autominuten bereikbaar. Elk half uur gaan er treinen naar Zwolle en Deventer, van waaruit zeer goede verbindingen zijn naar alle delen van het land. De reistijd naar Zwolle is met de auto circa 15 minuten en naar Deventer circa 20 minuten. Kortom centraal gelegen met de voordelen van het wonen in een dorp.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?