Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Ossehaar

Provincie: Drenthe
Plaats: Coevorden
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Verkoop gestart!

Op dinsdag 17 oktober is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met 7 fraaie rijwoningen in plan Ossehaar te Coevorden. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich tot dinsdag 24 oktober, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij Venhorst Makelaardij. Daarna zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Ossehaar

Uniek gelegen tussen water, stad en land ligt de woonwijk Ossehaar in Coevorden. Wonen in Ossehaar betekent “buiten wonen” met de voorzieningen van de stad Coevorden binnen handbereik. De wijk kenmerkt zich door een grote variatie in het aanbod van woningen. Kortom, in deze wijk is er echt ruimte voor úw woonwensen. In de jongste wijk van Coevorden ontwikkelt Roosdom Tijhuis in totaal 21 eengezinswoningen. De eerste fase bestaat uit 7 ruime eengezinswoningen type Waterjuffer.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Like dan onze Facebookpagina: Nieuwbouw Coevorden. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Wij sturen u dan een e-mail zodra de start verkoop data van de vervolgfasen bekend zijn.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?