Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!
Eengezinswoning plan Op KoersEengezinswoning plan Op KoersVrijstaande woning plan Op KoersSituatie plan Op Koers

Oud Loosdrecht – Op Koers

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Oud Loosdrecht
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

10 fraaie nieuwbouwwoningen in Oud-Loosdrecht.

Nieuwbouw in Oud-Loosdrecht: Wonen in een landelijke en waterrijke omgeving in de Randstad? Oud Loosdrecht: een uniek stukje Nederland met veel plassen, moerassen, bossen, vaarten en weiden. Binnenkort start de verkoop van nieuwbouwhuizen met een gevarieerd aanbod in plan Op Koersin Oud Loosdrecht. Het project omvat 10 koopwoningen in diverse soorten en prijsklassen. De verwachtte start verkoop is medio mei 2016.

Oud Loosdrecht

Oud-Loosdrecht ligt in de gemeente Wijdemeren, een gemeente met circa 23.000 inwoners. De gemeente Wijdemeren is de grootste gemeente in de Gooi- en Vechtstreek. Een uniek stukje Nederland met veel plassen, moerassen, bossen, vaarten en weiden. De gemeente Wijdemeren bestaat uit de kernen Ankeveen, ’s Graveland, Kortenhoef, Breukeleveen, Nederhorst den Berg en Loosdrecht.

Loosdrecht bestaat uit twee delen, namelijk Oud-Loosdrecht (circa 1.350 inwoners) en het grotere Nieuw-Loosdrecht (circa 5.750 inwoners). Loosdrecht is vooral bekend als watersportdorp in de Gooi en Vechtstreek met verschillende aan elkaar verbonden recreatieplassen. Er liggen diverse jachthavens, restaurants en cafés aan de plassen.

Maar naast al dat water is er op het vaste land ook genoeg te beleven. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes met, hoe kan het ook anders, op veel plaatsen een prachtig uitzicht over de plassen. Kortom een veelzijdige gemeente met ook goede voorzieningen op het gebied van scholen, sport, recreatie en cultuur.

Plan Op Koers

De Oud-Loosdrechtsedijk is de doorgaande weg door Oud-Loosdrecht. Hier stond tot voor kort het Trefpunt, een voormalige maatschappelijke voorziening die de afgelopen jaren dienst heeft gedaan als locatie voor kinderfeesten en –ontmoeting en als gymzaal. Op deze locatie heeft Roosdom Tijhuis een project van 10 woningen ontwikkeld.

Langs de Oud-Loosdrechtsedijk is een royale en complete vrijstaande woning, gesitueerd, waardoor aansluiting wordt gevonden op de diversiteit aan bebouwing aan deze weg. Op de overgang naar de Oud-Loosdrechtsedijk wordt een openbare groenstrook aangehouden rond de herdenkingsboom. Langs zowel het Oppad en langs De Drie Kampjes bevinden zich in totaal 9 rijwoningen. De twee hoekwoningen langs het Oppad worden in een XL-uitvoering aangeboden, wat inhoudt dat deze twee woningen extra breed worden uitgevoerd.

De woningen in plan Op Koers zijn zeer energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en PV-panelen is de energieprestatiecoëfficient (EPC) van deze woningen ‘nul’. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver vooruit en dat merkt u straks in uw portemonnee.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in Oud-Loosdrecht via Facebook!

 

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?