Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Parkzicht Steenen Poort

Provincie: Utrecht
Plaats: Houten
Status: In aanbouw
Type: Nieuwbouw

Aan het park bij ‘Villapark Steenen Poort komt ‘Parkzicht Steenen Poort’. Een aantrekkelijk buurtje met 60 eengezinswoningen. Hiervan zullen er 14 in verkoop gaan. De drie rijtjes met 5, 5, en 4 woningen liggen met de hoekwoning direct aan het park dat binnenkort wordt aangelegd. Heerlijk vrij wonen en alle ruimte om te spelen. Interessant? Neem dan eens een kijkje op de website van Parkzicht.

Moderne nieuwbouw met fraaie details, een aantrekkelijke combinatie. De moderne nieuwbouwwoningen hebben fraaie details, zoals een groot dakoverstek en her en der een gedraaide kap. Voor de deur en in de parkeerhoven achter de tuin is voldoende parkeerplaats. De tuinligging varieert van zuidwest tot noordoost. Omdat de tuinen lekker diep zijn, heb je op een mooie dag altijd een plek in de zon. Een complete nieuwbouwwoning voor een scherpe prijs.

Eind januari start de verkoop van de 14 woningen. Voor € 259.000 v.o.n. koop je een heel compleet huis. Alle woningen worden namelijk met keuken en modern sanitair opgeleverd. Natuurlijk is er nog genoeg ruimte voor jouw eigen smaak en keuzes. Het voordeel van nieuwbouw kopen! Geniet jij straks van 122 m2 woonoppervlakte in een nieuw huis met het oude dorp van Houten dichtbij?Schrijf je dan nu vrijblijvend in als geïnteresseerde! Dan nodigen we je uit voor de start verkoop.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?