Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Ravesteijn – Krimpen aan den IJssel

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Krimpen aan den IJssel
Status: In aanbouw
Type: Nieuwbouw

Op de plek in Krimpen a an den IJssel waar ooit het kerkgebouw “De Bron”stond, worden 14 appartementen gerealiseerd. Eén voor één appartementen met bijzonder veel ruimte, zowel binnen als buiten. U heeft er de vrijheid om uw eigen ideeën over de indeling in te brengen. Een ommuurde privétuin garandeert u alle privacy die u wilt . En alle voorzieningen van een plaats als Krimpen aan den IJssel zijn op loopafstand. Is dat het niet het beeld dat u in gedachten heeft van uw volgende woning?

Met bijna 30.000 inwoners heeft Krimpen een plezierige schaalgrootte tussen ‘groot’ en ‘klein’ in. In uw eigen gemeente heeft u alles bij de hand w at u nodig heeft. Comfortabel overdekt winkelen in Crimpenhof, volop
medische voorzieningen, sportgelegenheden en verschillende uitgaansgelegenheden. En anders is er altijd nog de nabijheid van een stad als Rotterdam of buurgemeente Capelle aan den IJssel. Eigen auto of openbaar vervoer: u kunt alle kanten op. Prettig is ook de uit gestrekte natuur rondom Krimpen aan den IJssel. Tien minuten met de fiets en u rijdt de rust van het Groene Hart tegemoet.

Meer informatie vindt u op de website: ravesteyn-krimpen.nl

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?