Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Reitdiep Groningen

Provincie: Groningen
Plaats: Groningen
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De omgeving

Groningen is met ruim 200.000 inwoners de grootste stad van Noord-Nederland. De stad heeft veel te bieden, met als bruisend middelpunt de altijd gezellige Grote Markt met haar vele kroegjes en restaurants. Maar Groningen heeft ook veel bezienswaardigheden met onder andere het Groninger Museum, de Oosterpoort en de Schouwburg. Groningen staat daarnaast bekend als architectuurstad met fraaie historische herenhuizen, pakhuizen en hofjes in het centrum, maar ook met moderne scholen, kantoren en musea.

De skyline van Groningen wordt inmiddels bepaald door ‘oud’ en ‘nieuw’ in de vorm van de Martinitoren, het Gasuniegebouw, de Tasmantoren en het kantoor van DUO. Ook op het gebied van recreatie en natuur zijn er volop mogelijkheden in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan het Stadspark, het Nationaal Park Lauwersmeer en de diverse borgen en wierden elders in de provincie Groningen. Wat u misschien niet wist, is dat Groningen verbonden is met diverse vaarwegen. De stad ligt aan de staande mastroute Delfzijl – Vlissingen en heeft drie jachthavens voor zowel liggers als passanten. Eén van die jachthavens is de Reitdiephaven. Hier kan uw reis dus beginnen!

Reitdiep

Plan Reitdiep ligt aan de noordwestzijde van de stad Groningen, vlakbij de Zernike campus. Reitdiep heeft een stedelijk karakter en ligt tegelijkertijd in een landelijke en waterrijke omgeving. U kent vast wel de bekende foto van de fraai gekleurde huisjes gelegen in de Reitdiephaven. Deze foto staat volgens Pinterest op de 20e plaats in een overzicht van de 30 meest bekeken plekken ter wereld. De wijk bestaat uit gezellige buurtjes waar volop ruimte is voor de kinderen om te spelen. De nodige voorzieningen liggen op loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het altijd gezellige centrum.

De Grote Markt ligt op ruim een kwartier fietsen van Reitdiep. Dat maakt Reitdiep nou zo bijzonder; stedelijke voorzieningen op korte afstand en de rust en ruimte van het Groningse platteland naast de deur.

In fase 4 heeft Roosdom Tijhuis een project van in totaal 75 woningen ontwikkeld. Circa 2/3 deel hiervan betreft koopwoningen. Het plan bestaat uit zowel rij- als tweeonder-één-kap woningen die worden aangeboden in diverse groottes. Daarnaast kan gekozen worden uit een type met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zit vast een woning bij die precies past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget.

De woningen in plan Reitdiep zijn zeer energiezuinig. Mede door goede schilisolatie en zonnepanelen is de energieprestatiecoëfficiënt van deze woningen ‘nul’. De woningen zijn hierdoor hun tijd ver voorruit en dat merkt u straks zeker in uw portemonnee.

360° Virtual Reality Tour

Wilt u alvast een wandeling maken door Reitdiep? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour krijgt u alvast een impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril en geniet van een levensechte ervaring. Veel plezier!

Blijf op de hoogte

Like Nieuwbouw Groningen op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?