Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Reitdiep Groningen

Provincie: Groningen
Plaats: Groningen
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

Fase 3: in voorbereiding

Op dit moment is Roosdom Tijhuis bezig met de voorbereiding van Reitdiep fase 3 te Groningen. Het aanbod zal 20 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen bevatten. Duurzaamheid wordt een integraal onderdeel van de wijk met speciale aandacht voor water en (afval)water gericht op het benutten van energie en het terugwinnen van grondstoffen.

Wilt u op de hoogte blijven van de start van de verkoop? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook.

Fase 2: uitverkocht, bouw gestart

Fase 2 is inmiddels volledig uitverkocht en de bouw is gestart. Wilt u alvast een wandeling maken door fase 2? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour krijgt u alvast een impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril en geniet van een levensechte ervaring. Veel plezier!

De omgeving

Groningen is met ruim 200.000 inwoners de grootste stad van Noord-Nederland. De stad heeft veel te bieden, met als bruisend middelpunt de altijd gezellige Grote Markt met haar vele kroegjes en restaurants. Maar Groningen heeft ook veel bezienswaardigheden met onder andere het Groninger Museum, de Oosterpoort en de Schouwburg. Groningen staat daarnaast bekend als architectuurstad met fraaie historische herenhuizen, pakhuizen en hofjes in het centrum, maar ook met moderne scholen, kantoren en musea.

De skyline van Groningen wordt inmiddels bepaald door ‘oud’ en ‘nieuw’ in de vorm van de Martinitoren, het Gasuniegebouw, de Tasmantoren en het kantoor van DUO. Ook op het gebied van recreatie en natuur zijn er volop mogelijkheden in en om de stad Groningen. Denk hierbij aan het Stadspark, het Nationaal Park Lauwersmeer en de diverse borgen en wierden elders in de provincie Groningen. Wat u misschien niet wist, is dat Groningen verbonden is met diverse vaarwegen. De stad ligt aan de staande mastroute Delfzijl – Vlissingen en heeft drie jachthavens voor zowel liggers als passanten. Eén van die jachthavens is de Reitdiephaven. Hier kan uw reis dus beginnen!

Reitdiep

Plan Reitdiep ligt aan de noordwestzijde van de stad Groningen, vlakbij de Zernike campus. Reitdiep heeft een stedelijk karakter en ligt tegelijkertijd in een landelijke en waterrijke omgeving. U kent vast wel de bekende foto van de fraai gekleurde huisjes gelegen in de Reitdiephaven. Deze foto staat volgens Pinterest op de 20e plaats in een overzicht van de 30 meest bekeken plekken ter wereld. De wijk bestaat uit gezellige buurtjes waar volop ruimte is voor de kinderen om te spelen. De nodige voorzieningen liggen op loopafstand en met de fiets of met de bus bent u zo in het altijd gezellige centrum. De Grote Markt ligt op ruim een kwartier fietsen van Reitdiep. Dat maakt Reitdiep nou zo bijzonder; stedelijke voorzieningen op korte afstand en de rust en ruimte van het Groningse platteland naast de deur.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?