Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Revelhorst 4

Provincie: Gelderland
Plaats: Zupthen
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Ondernemers opgelet!

Zoekt u betaalbaar bedrijventerrein omdat uw bedrijf toe is aan de volgende stap? Of zoekt u grond voor de vestiging van uw nieuwe onderneming? Dan is bedrijventerrein Revelhorst 4 in Zutphen wellicht iets voor u! Revelhorst is het jongste bedrijventerrein van Zutphen en vormt de zuidelijke entree van de stad. Zutphen ligt strategisch in de regio Stedendriehoek, waar onder andere de steden Apeldoorn en Deventer deel van uitmaken. De verbindingen over het spoor, water en weg maken Zutphen tot een perfecte vestigingslocatie voor bedrijven.

Beter bereikbaar door nieuwe ontsluitingsweg

Om de bereikbaarheid van bedrijventerrein Revelhorst 4 te verbeteren en de verkeersdruk en verkeersonveiligheid op de overige ontsluitingswegen te verminderen, is de gemeente Zutphen van plan een extra ontsluitingsweg te realiseren tussen het bedrijventerrein Revelhorst 4 en de rotonde in de N314 ter hoogte van het Anne Frankplein. Voor Zonneveld Revelhorst en de ontsluitingsweg wordt één bestemmingsplan opgesteld. De wijziging van het bestemmingsplan wordt momenteel voorbereid. Over dit bestemmingsplan moet uiteindelijk de raad beslissen.

Zonneveld Revelhorst

Roosdom Tijhuis en Solar Proactive willen een zonneveld realiseren bij bedrijventerrein Revelhorst 4, tegenover Circulus Berkel. Zij hebben burgemeester en wethouders om medewerking gevraagd. Het college vindt dat het zonneveld op deze locatie uitstekend past binnen de doelstelling om Zutphen energieneutraal te maken. Het zonneveld wordt ongeveer 7 hectare groot en kan evenveel energie opwekken als ongeveer 1300 huishoudens in een jaar gebruiken. Het plan is om het zonneveld te voorzien van een groene rand. Het gebied biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld ruiterpaden en ecologisch beheer, waardoor flora en fauna volop de ruimte krijgt.

Documentatie

Tekening uitbreidingslocatie fase 2
Ontwerp zonneveld en ontsluitingsweg

Beschikbare kavels

Revelhorst 4 heeft een uitgeefbaar oppervlak van circa 13 hectare en biedt ruimte aan bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2 (of vergelijkbaar). De kavelgrootte kan vanwege de globale en flexibele opzet van het bestemmingsplan geheel op de wensen van uw firma worden afgestemd. De kavelverdeling op de kavelkaart is dus indicatief. De kavels zijn verdeeld in 3 prijscategorieën:

Kavels categorie 1: € 105,- per m2 (lichtgroene kavels)
Kavels categorie 2: € 115,- per m2 (gele kavels)
Kavels categorie 3: € 120,- per m2 (blauwe kavels)

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?