Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

RijswijkBuiten – De Tuinen van Sion fase 7b

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rijswijk
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De Omgeving

Rijswijk is gebouwd in het Hollandse kustgebied dat vroeger tot de rivierendelta behoorde. Het begin van de 20e eeuw kenmerkte zich door een forse groei van inwonersaantal en bebouwing. Ondanks alle veranderingen is Rijswijk met 30% openbaar groen nog steeds een van de groenste gemeentes van Nederland. De Landgoederenzone Rijswijk heeft een groot aandeel in het openbaar groen. De Landgoederenzone is een gebied van 250 hectare gelegen op en rond een oude strandwal die Rijswijk een cultuurhistorische waarde geven.

Oud Rijswijk is het uniek gelegen winkelcentrum van Rijswijk. U vindt hier volop gezelligheid. Jong en oud vinden elkaar en iedere zaterdag is er een weekmarkt. Bent u meer een cultuurliefhebber? Midden in dit winkelgebied vindt u Museum Rijswijk waar het hele jaar door interessante exposities worden gehouden. Ook in de Rijkwijkse Schouwburg kunt u de nodige ontspanning vinden.

Rijswijk is strategisch gelegen. Rotterdam Airport, de Rotterdamse haven Botlek en de luchthaven Schiphol zijn relatief dichtbij. Rijswijk is via de autosnelwegen A4 en A13 te bereiken en daarnaast is het openbaar vervoer goed verzorgd.

Nieuwbouw RijswijkBuiten De tuinen van Sion fase 7b

RijswijkBuiten is de nieuwste woonwijk van Rijswijk en zal tot 2023 volop in ontwikkeling zijn. Drie gebieden aan de zuidkant van Rijswijk; Sion, ’t Haantje en Pasgeld komen samen in één prachtige nieuwe wijk. Plan ‘De Tuinen van Sion fase 7b’ is een onderdeel van RijswijkBuiten en ligt in het binnengebied van Sion. Het gebied Sion wordt gekenmerkt als voormalig kloosterterrein en natuurlijk als buitenplaats. De meest recente historie van dit gebied was als tuinbouwgrond. Nu is er ruimte gemaakt voor onder andere nieuwbouwwoningen.

RijswijkBuiten heeft alle voordelen van een stad. Winkels, sportverenigingen en zorgvoorzieningen, het is straks allemaal binnen handbereik. Kinderen kunnen in RijswijkBuiten naar de basisschool. Nabij het plangebied komt een nieuwe brede school met tevens mogelijkheden voor kinderopvang. De nieuwe woonwijk is speels en ruim opgezet en biedt 41 koopwoningen aan. Een woning aan een hofje, een ruime halfvrijstaande woning of liever op de begane grond een slaap en badkamer of kantoor? De mogelijkheden zijn divers.

Per woning zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar. De nieuwe knusse woonwijk is bovendien autoluw en hierdoor erg kindvriendelijk. De dorpse uitstraling van deze wijk herinnert u aan de vroegere buitenplaats en biedt woonplezier aan jong en oud.

Voor meer informatie over RijswijkBuiten kijk op:
www.rijswijkbuiten.nl of op de Facebook-pagina van Nieuwbouw De Tuinen van Sion fase 7b en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?