Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Borne Singelwonen

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 13 woningen Singelstaete

Dinsdag 27 maart is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met Singelstaete, dat ruimte biedt aan 13 zéér royale eengezinswoningen in Singelwonen, Bornsche Maten.

Laat u niet misleiden door de term “eengezinswoning / rijwoning”, deze woningen zijn zeer royaal, waarvan een aantal woningen zelfs dezelfde inhoud hebben als een twee-onder-één-kap woning. Dit biedt u extra mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een fraaie kantoor- of speelruimte.

Singelstaete wordt gebouwd op deze locatie: https://goo.gl/maps/vBK4nabntJN2.

Vanaf 16:00 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom bij De Veste (H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne). De teams van Ten Hag, Euverman & Nuyts en Leverink + Assen staan u daar graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, afmetingen en prijzen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 6 april, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot dinsdag 27 maart!

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: Nieuwbouw Borne

Singelwonen

Singelwonen is één van de deelgebieden van de Bornsche Maten. U bent in een mum van tijd in het Bornsche Beekpark welke onlangs is aangelegd. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en A35) en ook het centrum van Borne bevinden zich op korte afstand. In de Bornsche Maten staat veiligheid voorop. Het is een veilig 30 km- gebied en fietsers hebben altijd voorrang.

Roosdom Tijhuis bouwde al ruim 300 huizen in de Bornsche Maten en beschikt over de mooiste kavels. U bepaalt alles zelf van de gevels tot de indeling waardoor het een uniek huis wordt die geheel voldoet aan uw eigen woonwensen. Een prachtig concept en u weet altijd vooraf waar u aan toe bent qua v.o.n. prijs. De gecommuniceerde prijs is altijd vast inclusief alle bijkomende-, grond- en bouwkosten. U komt dus nooit voor onverwachte “verrassingen” te staan voor bijvoorbeeld bijkomende architect-, sonderings-, leges-, grondafvoerkosten etc. etc.  Daarnaast wordt de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen.  Naast uw hypotheeklasten heeft u ook te maken met energie- en onderhoudskosten. Maar met de aankoop van een nieuwbouwhuis weet u zeker dat de eerste winst al behaald is in de vorm van lagere lasten op zowel energie als onderhoudsgebied. Immers hebben alle huizen een A label en u koopt de woning met een 10 jarige Woningborggarantie. Deze Woningborggarantie geeft op vele onderdelen van uw huis jarenlange garantie. En wist u dat u zelfs meer kunt financieren bij de bank indien u aangeeft dat uw huis zeer energiezuinig is! Indien u gebruik wilt maken van de starterslening die de gemeente Borne biedt dan is dit ook mogelijk.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?