Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Borne Singelwonen

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In voorbereiding
Type: Nieuwbouw

13 rijwoningen Singelstaete

Op dit moment zijn we in voorbereiding met Singelstaete, dat ruimte biedt aan 13 riante eengezinswoningen in Singelwonen, Bornsche Maten. Wij verwachten hiermee in maart in verkoop te gaan. Deze eengezinswoningen onderscheiden zich ten aanzien van de eengezinswoningen in de Maten zowel in oppervlakte als in de verkoopprijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in beide types dan is het goed om te weten dat de eengezinswoningen in de Maten (vanaf 17 december) worden aangeboden vanaf ca. € 199.500,- v.o.n. en de eengezinswoningen in Singelwonen (vanaf februari 2018) worden aangeboden vanaf ca. € 235.000,- v.o.n.

Wij houden u middels deze website op de hoogte van de start van de verkoop. De verkoop voor deze woningen wordt begeleid door het verkoopteam van Ten Hag Makelaarsgroep Hengelo, Euverman & Nuyts Borne en Leverink + Assen Resultaatmakelaars.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: Facebook Nieuwbouw Borne

Singelwonen

Singelwonen is één van de deelgebieden van de Bornsche Maten. U bent in een mum van tijd in het Bornsche Beekpark welke onlangs is aangelegd. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en A35) en ook het centrum van Borne bevinden zich op korte afstand. In de Bornsche Maten staat veiligheid voorop. Het is een veilig 30 km- gebied en fietsers hebben altijd voorrang.

Roosdom Tijhuis bouwde al ruim 300 huizen in de Bornsche Maten en beschikt over de mooiste kavels. U bepaalt alles zelf van de gevels tot de indeling waardoor het een uniek huis wordt die geheel voldoet aan uw eigen woonwensen. Een prachtig concept en u weet altijd vooraf waar u aan toe bent qua v.o.n. prijs. De gecommuniceerde prijs is altijd vast inclusief alle bijkomende-, grond- en bouwkosten. U komt dus nooit voor onverwachte “verrassingen” te staan voor bijvoorbeeld bijkomende architect-, sonderings-, leges-, grondafvoerkosten etc. etc.  Daarnaast wordt de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen.  Naast uw hypotheeklasten heeft u ook te maken met energie- en onderhoudskosten. Maar met de aankoop van een nieuwbouwhuis weet u zeker dat de eerste winst al behaald is in de vorm van lagere lasten op zowel energie als onderhoudsgebied. Immers hebben alle huizen een A label en u koopt de woning met een 10 jarige Woningborggarantie. Deze Woningborggarantie geeft op vele onderdelen van uw huis jarenlange garantie. En wist u dat u zelfs meer kunt financieren bij de bank indien u aangeeft dat uw huis zeer energiezuinig is! Indien u gebruik wilt maken van de starterslening die de gemeente Borne biedt dan is dit ook mogelijk.

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?