Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Borne Singelwonen

Provincie: Overijssel
Plaats: Borne
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Borne

U droomt van een mooie, comfortabele woning.  Een fraaie plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Dan is wonen in Singelwonen dé plek voor u!

De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van mooie natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is. De onderwijsvoorzieningen zijn goed, er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend
van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad.  In het sfeervolle centrum van Borne is het prettig winkelen. De diversiteit in winkels en de klantvriendelijkheid worden hoog gewaardeerd. Tijdens de vele evenementen zoals de Melbuul’n dagen, het Beste van Borne en het Afrikafestival trekken vele bezoekers naar Borne. Ook liefhebbers van beeldende kunst kunnen hun hart ophalen in Borne. Kortom, in Borne is er altijd wat te doen voor zowel jong als oud.

Singelwonen

Singelwonen is één van de deelgebieden van de Bornsche Maten. U bent in een mum van tijd in het Bornsche Beekpark welke onlangs is aangelegd. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en A35) en ook het centrum van Borne bevinden zich op korte afstand. In de Bornsche Maten staat veiligheid voorop. Het is een veilig 30 km- gebied en fietsers hebben altijd voorrang.

Roosdom Tijhuis bouwde al ruim 300 huizen in de Bornsche Maten en beschikt over de mooiste kavels. U bepaalt alles zelf van de gevels tot de indeling waardoor het een uniek huis wordt die geheel voldoet aan uw eigen woonwensen. Een prachtig concept en u weet altijd vooraf waar u aan toe bent qua v.o.n. prijs. De gecommuniceerde prijs is altijd vast inclusief alle bijkomende-, grond- en bouwkosten. U komt dus nooit voor onverwachte “verrassingen” te staan voor bijvoorbeeld bijkomende architect-, sonderings-, leges-, grondafvoerkosten etc. etc.  Daarnaast wordt de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeerd. Er wordt gebouwd met hoogwaardige materialen.  Naast uw hypotheeklasten heeft u ook te maken met energie- en onderhoudskosten. Maar met de aankoop van een nieuwbouwhuis weet u zeker dat de eerste winst al behaald is in de vorm van lagere lasten op zowel energie als onderhoudsgebied. Immers hebben alle huizen een A label en u koopt de woning met een 10 jarige Woningborggarantie. Deze Woningborggarantie geeft op vele onderdelen van uw huis jarenlange garantie. En wist u dat u zelfs meer kunt financieren bij de bank indien u aangeeft dat uw huis zeer energiezuinig is! Indien u gebruik wilt maken van de starterslening die de gemeente Borne biedt dan is dit ook mogelijk.

Like Nieuwbouw Borne op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Facebook Nieuwbouw Borne

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?