Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Spijkvoorderhout Deventer

Provincie: Overijssel
Plaats: Deventer
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Zelf uw droomhuis realiseren?

Op een ruim bouwkavel en naar eigen wens en inzicht? Dat kan: Roosdom Tijhuis geeft in Deventer, binnen plan De Vijfhoek, deelplan Spijkvoorderhout betaalbare bouwkavels uit met een divers aanbod in grootte, ligging en prijs. Uw droom kan werkelijkheid worden! Alle documentatie voor de kavels vindt u hier

De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Het is er ontspannen wonen.

Goede voorzieningen

Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen. In het hart ligt milieucentrum De Ulebelt met een mooie kinderboerderij.

Prima uitvalswegen

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer. En via de uitvalswegen rijdt u in een paar minuten naar de A1. Dankzij de rondweg is er bij de huizen weinig verkeer. U kunt er rustig wonen en uw kinderen kunnen er lekker spelen.

De Vijfde Hoek

Momenteel wordt het laatste deel van de wijk ingericht. Deze ‘Vijfde Hoek’ ligt tegen het buitengebied van Deventer, langs de eeuwenoude Oerdijk. In het wijkdeel Spijkvoorderenk wordt gebouwd aan moderne, betaalbare nieuwbouwwoningen. Zelf- en samenbouwers krijgen er ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen op een betaalbare kavel. In het wijkdeel Spijkvoorderhout zijn ruime kavels te koop voor mensen die een vrijstaand huis willen bouwen. Spijkvoorderhout wordt een groene villawijk met woningen die doen denken aan de stijlvolle bouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Binnen dat beeld is veel mogelijk: van een meer klassiek ontwerp tot en met moderne architectuur.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?