Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Stationskwartier

Provincie: Overijssel
Plaats: Kampen
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

Start verkoop 19 rijwoningen

Donderdag 22 juni is het zover! Dan gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 19 prachtige rijwoningen in het Stationskwartier te Kampen.

Van 16:00 uur tot 17:30 uur bent u van harte welkom in de kiosk bij het station (Burgemeester Van Tuinenplein 1, 8265 TJ Kampen). Daar staan Alex woon- & bedrijfsmakelaars en Sinke Makelaardij Kampen u graag te woord. Tevens ontvangt u informatie zoals oppervlaktes, prijzen en brochures. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie.

Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot donderdag 29 juni, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de bovenstaande makelaars. Daarna zullen de woningen door hen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot donderdag 22 juni!

Kampen

Kampen is een stad met een glorieus verleden. Dankzij de ligging aan de IJssel ontwikkelde Kampen zich vanaf de dertiende eeuw tot een belangrijke Hanzestad. De binnenstad is een aaneenschakeling van historische bouwwerken en monumentale panden. Achter die authentieke gevels bevinden zich soms verrassend moderne ondernemingen, bijzondere winkels of eigenwijze galeries. Kampen heeft inderdaad het beste van twee werelden. Het karakter van de middeleeuwen en de gedrevenheid van vernieuwing die in en om Kampen gestalte krijgt.

Een geliefde plaats
Op de prachtige pleinen zijn talloze terrassen en restaurants. Langs de singels en in de Oudestraat barst het van de bedrijvigheid en cultuur. Rondom het oude centrum zijn ruim opgezette woonwijken. De voorzieningen zijn optimaal. Kinderen hebben de ruimte. De centrale ligging in het land en de waterrijke omgeving maken van Kampen een geliefde pleisterplaats om te wonen.

Gezelligheid en cultuur
Overigens is niet alleen de handelsgeest bepalend geweest voor het karakter van de stad. Ook op wetenschappelijk, kunstzinnien geestelijk gebied heeft Kampen een rijke geschiedenis. Kampen ademt historie, cultuur, gezelligheid en bedrijvigheid uit. Er is een groot theater en de stad staat bekend om de vele exposities, historische gebouwen en evenementen. Zo trekt Sail Kampen jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Wandelt u langs de schitterende IJsselkade dan ervaart u de schoonheid en betekenis van de rivier. Ook vandaag de dag is de IJssel van cruciaal belang voor de stad, voor haar huidige én nieuwe bewoners. Welkom aan het water.

Nieuwe dynamische wijk

Kampen heeft er een uniek gelegen nieuwe wijk bij. Deze nieuwe wijk genaamd Stationskwartier is aantrekkelijk als woongebied vanwege de goede verbindingen met zowel Zwolle als de Randstad. De wijk ligt bij het nieuwe station Kampen-Zuid. Dit nieuwe station zit op het op het traject Zwolle-Lelystad, waar de trein dagelijks ieder half uur stopt. Bovendien is de wijk uitstekend bereikbaar per auto en bus via de N50 en straks de A50.

Wie straks uitstapt bij treinstation Kampen-Zuid of binnenrijdt in de wijk komt aan in een stadse wijk met herkenbare elementen uit de Kampense binnenstad. De verschillende ruime woningen zijn fraai gelegen en doordacht van architectuur met een knipoog naar de historische binnenstad. Bomenlanen, grasbermen, singels en plantsoenen geven de wijk een groen karakter.

Like Nieuwbouw Kampen Stationskwartier op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Om alvast een indruk te krijgen van de wijk kunt u het filmpje en de impressies van de woningen bekijken hier bekijken:
Filmpje over Stationskwartier

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?