Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Streefkerk – plan Dorpsstraat

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Streefkerk
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De omgeving

Streefkerk is een dorp in het noordwesten van de Alblasserwaard in de gemeente Molenwaard in de provincie Zuid-Holland, grenzend aan de rivier de Lek. Streefkerk grenst aan de plaatsen Nieuw-Lekkerland en Groot-Ammers. Het landelijke dorp heeft circa 2.900 inwoners en straalt rust en ruimte uit.

Het dorp wordt gekenmerkt door de jachthaven en diverse windmolens: een daarvan staat op de dijk, de korenmolen ‘De Liefde’. In en om Streefkerk zijn er veel wateren. Bent u een botenliefhebber? Op loopafstand is de Jachthaven Liesveld. In Alblasserwaard en omstreken kunt u mooie rondvaarten maken. Ook bent u welkom op een van de vele boerderijen in de omgeving! U kunt hier eigengemaakte zuivelproducten proeven en kopen, gezellig theedrinken of een rondleiding krijgen over het erf.

Het hart van Streefkerk is gezellig en biedt volop mogelijkheden aan de inwoners. Er zijn winkels, enkele horecagelegenheden en een supermarkt. Streefkerk heeft een actief verenigingsleven en er zijn diverse basisscholen.

Plan Dorpsstraat

Aan de Dorpsrand in Streefkerk gaat Roosdom Tijhuis samen met HBC Planontwikkeling uit Schoonhoven zes riante halfvrijstaande woningen realiseren. Het plangebied heeft een open en groen karakter. Aan ene zijde van het plangebied ligt het dorpshart en de andere zijde de uitgestrekte landerijen met haar karakteristieke molens.  Naast de halfvrijstaande woningen wordt de wijk aangevuld met vrijstaande woningen. Samen leggen de woningen de basis voor een mooie nieuwbouwwijk. De woningen hebben vrij uitzicht en de achtertuinen liggen aan het water.

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?