Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Ter Borch Rietwijk

Provincie: Drenthe
Plaats: Tynaarlo
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De omgeving

De stad Groningen met al haar verleidingen ligt op slechts 1 kilometer fietsen van Ter Borch. ‘ Groningen Stad’ staat bekend om onder andere het Groninger museum, de Oosterpoort, de Schouwburg en uitgebreide winkelaanbod. En natuurlijk de vele cafés, restaurants en bioscopen; binnen een kwartier staat u met de fiets op de Grote Markt Ter Borch ligt niet alleen vlakbij de stad Groningen, maar ook op fietsafstand van 3 gezellige dorpen: Paterswolde, Eelde en Haren. Paterswolde staat vooral bekend om zijn landgoederen, natuurgebieden en natuurlijk het jaarlijkse bloemencorso. In Eelde vindt u het bijzondere museum “De Buitenplaats” met zijn figuratieve kunst. Het zuidelijker gelegen Haren heeft niet alleen een uitgebreid winkelaanbod, maar ook kunt u hier een bezoekje brengen aan Hortus Haren met een van de oudste botanische tuinen van Nederland. De wijk Ter Borch in Tynaarloo is omgeven door water. Het Paterswoldsemeer, het Hoornse meer en de Hoornse Plas, het Friesche Veen en de Pickardthofplas bieden een variatie aan recreatiemogelijkheden. Kortom zowel in Tynaarloo zelf als in de omgeving heeft u alle voorzieningen binnen handbereik waardoor het dé ideale plek is voor u en/of uw gezin.

Nieuwbouwplan Rietwijk

De omgeving van Ter Borch in Eelderwolde heeft veel te bieden: natuur,winkelvoorzieningen, cultuur en natuurlijk het water. Ter Borch is een wijk met drie karakteristieke deelgebieden. In elk deelgebied beleeft u de natuur op steeds een andere manier.  Zo bepalen de lommerrijke lanen, de grote tuinen en hagen het beeld van de inmiddels geheel bebouwde en afgeronde Tuinwijk. In de naastgelegen Waterwijk staan de woningen op 6 eilanden; alle woningen zijn georiënteerd op het water. De laatste wijk van Ter Borch, de Rietwijk kenmerkt zich door de smalle dijkjes, brede sloten rietoevers. De woningen komen verhoogd te liggen ten opzichte van de tuin, zodat het water en de rietkragen van uit de woningen goed zichtbaar zijn. Twee basisscholen, een gymnastieklokaal, een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in het Borchkwartier. De multifunctionele wijkaccommodatie biedt plaats aan de christelijke Menso Altingschool en de openbare basisschool Ter Borch. Ook sociaal-culturele wijkactiviteiten van de Stichting Trias zijn in dit gebouw gehuisvest. Kortom ook in uw eigen wijk heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Like Niewbouw Ter Borch Tynaarlo op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: Facebook Nieuwbouw Ter Borch Tynaarlo

Kavelkaart

Filteren op:

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?