Deel dit project:

INTERESSE IN DIT PROJECT

Schrijft u zich dan nu in en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

> Schrijf u hier in!

Unieck Blaricum

Provincie: Noord-Holland
Plaats: Blaricum
Status: In verkoop
Type: Nieuwbouw

De Blaricummermeent is één van de meest ambitieuze dorpsuitbreidingen van Nederland. Gerenommeerde stedenbouwkundige bureaus zijn bij de landschappelijke inrichting van het gebied betrokken. Met respect voor de historie en waarden van Blaricum zijn de plannen uitgewerkt. Het resultaat: een prachtige eigentijdse woonwijk die past bij de intieme sfeer van Blaricum en toch een geheel eigen gezicht heeft.

Blaricum is een idyllisch dorp, midden in ‘t Gooi. Voor veel mensen dé parel om in te wonen. De schitterende omgeving van bos, heide, zandverstuivingen en water hebben veel te bieden en de brinkdorpen rond Blaricum hebben allemaal hun eigen sfeer en kwaliteiten. Samen dragen ze met trots de naam ‘het Gooi’. Allure, stijl en niveau is wat u kunt en mag verwachten. Daarentegen is de sfeer heerlijk ongedwongen en gemoedelijk. Een echt dorp van toen, met mensen en faciliteiten van nu.

Karakteristiek, gevarieerd èn individuele woonwensen zijn belangrijke bergrippen geweest voor de invulling van plandeel ‘Unieck Blaricum’. Deze bijzondere woonwijk kenmerkt zich door de diversiteit aan woningtypes en –stijlen. Maar ondanks de grote variatie, blijft de wijk één uniforme uitstraling houden. De mix van woningtypes vertaalt zich in het variëren van twee-onder-een-kapwoningen en rijen van vier woningen. Door de woningen daarnaast te laten variëren in stijl – ‘klassiek’ en ‘landelijk’- en in nokhoogtes en gootlijnen, onderscheiden de individuele woningen zich onderling ook van elkaar. In het stedenbouwkundige plan is daarom gekozen dat eenzelfde stijl niet naast elkaar is ontworpen.

Het gevarieerde en karakteristieke beeld wordt versterkt door het groene karakter: de erfafscheiding wordt uitgevoerd in een beukenhaag en iedere woning krijgt een boom in de voortuin. Daarnaast is parkeren zoveel mogelijk op eigen terrein opgelost en in een aantal gevallen zijn er kleine parkeerhoven.

Met recht te zeggen: Unieck Blaricum!

Neemt u een kijkje op onze website www.unieckblaricum.nl en schrijf u in!

Volg ons op facebook!

De woningtypes in dit project

Bekijk hier ons totale nieuwbouwaanbod

Op de hoogte blijven van
actuele ontwikkelingen?